Ovulasyon testi

aleyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
60
8
1
26
Merhaba arkadaşlar ilk defa ovulasyon testi yaptım. Kargoyla ilgili sorun yaşadığım için elime geç ulaştı. Adet tarihine 10 gün var. Sizce şuan yumurtlama zamanım mı ?

Eklentiler

• 20221006_130115.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 77

Düşüğün için çok üzldm ama en azından gebe kalblyorsun bunu bilmek bile iyi bişey.. duphaston sağlık ocağından yazdrp alabilirsin bebegin tutunmasını sağlıyor düşüğü önlüyor.
İlk gebeliklerde oluyor diyor çoğu kişi. Bol bol yürüyüş yap hem yumurtlama için hem de kilo problemin için faydası olabilir isteyince olmuyor heralde kafayı boşaltıp stressiz olmak lazım ama ne kadar başarabiliyoruz ki...

Yürüyüş yapıyorum artık birde avakado ananas tüketiyorum yumurta kalitesi için çok iyiymis.. bu ay 24-27 arası adet olmam gerekiyor hormon testi vericem eşime ürolojiden randevu aldım bakalım neler bekliyor bizi.. inofolic combi Kenzim Q10 bal polen propolis arı sütlü bı bal aldım trendyoldan d vitamini bunları kullanmaya başlayacağım bakalım hayrlsi seninde güzel haberlerini bekliyorum bu ay

kızlar merhabalar bugunkunu az önce yaptım sizce de garip değil mi 3 gun de üst üste bu kadar koyu çizgi anlamlandiramadim. yardımcı olur musunuz.2 gündür üst üste deniyoruz bugün d denemeli miyiz. yumurtam hala catlamamis değil mi . bu ayı da kaçırmak istemiyorum cunku

Eklentiler

• 16651583044401281608377129943759.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 58
Testi yapmaya devam edin bence siliklesmis gibi durmuyor pek değerlendirin bugünü de

Miratech marka sanırım testiniz. Ben bu testte hep pozitif görüyordum değiştirdim testi.artmech kullanıyodum

evet miratech marka. geçen ay da bu marka aldım geçersiz çıktı testler . internette çoğu yerde bu mrka testleri denenmiş gördüm bir kere daha sans vermek için almıştım ama aklımı karıştırdı şu durum. inşallah gerek kalmaz ama bida tutmazsa bu ay başka bi marka denerim. ama inş. gerek kalmaz. kafamı karıştırdı şu durum iste

Canım eğer t çizgisi çıkmıyorsa numune yerinin kapağını kapat o zaman test geçerli oluyo. Bende bozuk diye kaç test attım bide o şekilde dene inşallah gerek kalmaz

Canım eğer t çizgisi çıkmıyorsa numune yerinin kapağını kapat o zaman test geçerli oluyo. Bende bozuk diye kaç test attım bide o şekilde dene inşallah gerek kalmaz
bilmiyodum tesekkurler valla bende attım 3 4 tane bende t değil hiç birşey çıkmıyordu. inş. tutmuştur ve gerek kalmaz bir daha kullanmaya ya insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…