Teşekkür ederim yarın teste devam etmeli miyimYumurtlama var gorunuyor bugun 3 gunu degerlendirin bence
Evet canim siliklesmeye basladigi zaman yumurtan catladi demektir her gun ayni saatte yapmaya ozen goster birde dogru sonuc alabilmek icinTeşekkür ederim yarın teste devam etmeli miyim
Evet canim siliklesmeye basladigi zaman yumurtan catladi demektir her gun ayni saatte yapmaya ozen goster birde dogru sonuc alabilmek icin
Az soluklasmis catlamista olabilir canim catladiktan sonra 24 saat aktif oluyor yumurta pik gordugunuz gun iliski sonraki gun bos bir sonraki gun iliski olarak degerlendirirseniz tutma ihtimali yuksek oluyor umarim bu ay nasip olurbugün yaptığım bçyle cıktı çatlama olmadı sanırım dimi
Kafam çok karıştı artıkAz soluklasmis catlamista olabilir canim catladiktan sonra 24 saat aktif oluyor yumurta pik gordugunuz gun iliski sonraki gun bos bir sonraki gun iliski olarak degerlendirirseniz tutma ihtimali yuksek oluyor umarim bu ay nasip olur
Este sperm sıkıntısı yoksa evet uc gun degerlendirmek daha iyi ama iki gun acca diyorsaniz pik ve sonraki gunu degerlendirinKafam çok karıştı artıkpik olduktan sondaki 3 gün değerlendirilmeli diye okudum hep benn
sperm icerde 72 saate kadar canli kalabiliyor zaten dert etmeKafam çok karıştı artıkpik olduktan sondaki 3 gün değerlendirilmeli diye okudum hep benn
Bugün çatlamayı gördüm sanırım kızlarsperm icerde 72 saate kadar canli kalabiliyor zaten dert etme
Evet catlamis gozun aydinBugün çatlamayı gördüm sanırım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?