Ovulasyon testi

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah, benim de bir arkadaşım var hayır otu denedi bu ay yumurtlama çizgisi baya koyuydu. Onu denedin mi
Amin inşallah canım evet canım onu da denedim o olmadı 3 aydir da clife kullanıyorum yine olmadı aşılama yapacağım artık

İnşallah hayırlısı olsun, bize de haber et sonuçları olur mu
Merhaba canım nasılsın? Bugün kontrol amaçlı hastaneye gittim doktor beta istedi ilk defa beta hcg <3 çıktı adetime 6 gün sence yükselir mi ya çok heyacanlandım ya adette kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Merhaba canım nasılsın? Bugün kontrol amaçlı hastaneye gittim doktor beta istedi ilk defa beta hcg <3 çıktı adetime 6 gün sence yükselir mi ya çok heyacanlandım ya
İyiyimm canım sen nasılsın aaa adetiine bir hafta varken betası 2 çıkan sonradan da yükselen kişileri okumuştuminşallah seninki de yükselir

İyiyimm canım sen nasılsın aaa adetiine bir hafta varken betası 2 çıkan sonradan da yükselen kişileri okumuştuminşallah seninki de yükselir
İyiyim çok şükür, inşallah canım ama yanında küçüktür işareti var yükselir mi bilmiyorum

Görünüyor canım bak

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-10-19-05-21-979_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…