Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsın gebelik nasıl gidiyorAmiin canımm Allah senden de razı olsun![]()
Maşallah direk içimden kız geçti ☺❤ duanı eksik etme banaİyi canım çok şükür büyüyor 10+4 oldukcinsiyeti bekliyorum şimdi sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi
![]()
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına vermeyi nasip etsin inşallahYaa ne güzel geçti içindentabiki her zaman duamdasın
![]()
Aminn Allah razı olsunRabbim sağlıkla sıhhatle kucağına vermeyi nasip etsin inşallahbende bu ay maydanoz süt buharını denedim inşallah olur olmazsa tekrar aşılama yapacağım Allah'ın izniyle ❤
Amin inşallah canımAminn Allah razı olsunaaa hadi inşallah her şey gönlünce olsun canım
![]()
Canım nasılsın napıyosunAminn Allah razı olsunaaa hadi inşallah her şey gönlünce olsun canım
![]()
Canım napıyosun nasılsınEvet ya karnımdan baktı, henüz göremiyorum dedi. Alttan muayeneyi de ben istemiyorum
İyiyim canım çok şükürİyiyimm canım benimm okulla uğraşıyorum sen nasılsın bakalım![]()
Sen ne yapıyorsun canım, nasıl gidiyorİyiyim canım çok şükürçalışıyor musun okulda yoksa
Maşallah canım bebiş belli. Oldu muEvet canım din kültürü öğretmeniyim ben![]()