Ovulasyon testi

umutlu bekleyis42

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
27
9
6
32
İyi geceler hanımlar bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum aranızda tecrübeli olanlar resme yorum yapabilir mi

Eklentiler

• IMG_20231023_000702.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
İyi geceler hanımlar bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum aranızda tecrübeli olanlar resme yorum yapabilir mi
Ilk 10-15 dakikada mı çekildi resim? Pik olmaya yakın gibi gözüküyor ama daha pik olmamış. Bir de bu testi kullanan başka birisinde tam t çizgisi c kadar koyu değil ama bayağı yakın idi, sonraki gün t çizgisi nerdeyse yok denecek şekildeydi. Yani çatlama olmuş. Herkeste de tamamen koyu olmadığı olabiliyor. O yüzden siz yine de bu yumurtlama dönemi 2 günde bir ilişkiye girseniz iyi olur. Genelde böyle pike yakın olunca 1 ya da 2 güne pik oluyor. Sabah akşam da takip edebilirsiniz. Benim pikin 2. günü testte yine pikten sonra akşama çatlama oldu çünkü.

Evet 15 dakika da bu şekilde oldu önce silikgibiydi sonra belirgin oldu bakalım bugün nasıl cikacak

Merhaba hanımlar bende ovülasyon testi kullanıyorum bu şekilde çıktı. Bilgili olanlar yorumlayabilir mi 3 gün arka arkaya iki çizgi de koyu görünüyor

Eklentiler

• image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba adet düzensizliğim ve sol yumurtalığımın polistik overe yatkın olduğunu söyledi doktorum ilk kez ovülasyon testi yapıyorum bugün pik mi yorumlar mısınız? Adet düzensizliği olan kişilerde ovülasyon testinde çok dalgalanmalar olabileceğini duymuştum

Eklentiler

• A31C8FB5-7A6C-48B5-8891-74BA2988DD59.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaşlar ilk kez ovaluasyon testi yapıyorum 12.gunu bu ay ilk kez klomen kullanmıştım ayni koyulukta gibi geldi bana ama tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim kasıklarımda ağrı var klomen kullanmaya başladığımdan beri eğilirken karnımın sol tarafı sızlıyor gibi oluyor yumurtam gelişti galiba

Eklentiler

• IMG_20231030_121829.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…