Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik olmuş canım çatlaması yakındır gunasiri ilişki ile değerlendir
İyi gibi
Çok teşekkür ederim canım çok saolPik olmuş canım çatlaması yakındır gunasiri ilişki ile değerlendir
Sanmıyorum problem olacağını çatlama olursa eğer inşallah tutunur bebekÇok teşekkür ederim canım çok saolnormalde uygulamaya göre yani adetime göre 2 gün önce yumurtlamış olmam gerekiyordu geçen ay ise bir sonraki adetime 2 hafta kala yumurtlamıştım böyle olunca tutmama gibi bir problem olur mu ?
Çok teşekkür ederim bugün yarın degerlendirecem insallah güzel haberler alırım Allah isteyen herkese nasip etsinSanmıyorum problem olacağını çatlama olursa eğer inşallah tutunur bebek![]()
Amin inşaAllah ❣Çok teşekkür ederim bugün yarın degerlendirecem insallah güzel haberler alırım Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Canm merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğinSanmıyorum problem olacağını çatlama olursa eğer inşallah tutunur bebek![]()
Bugun Catlamis canımCanm merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğintestimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın
Eki Görüntüle 3344749 Eki Görüntüle 3344750
Pik çıkmamış henüz canımKızlar benimkini de yorumlarınınız çatlama olmuş mu
Bugün pik görünüyor
İkisi aynı koyulukta pik gözüküyor canım takipte kal siliklesebilir her an
Tamam canm 3 gün pik görünür mü ?İkisi aynı koyulukta pik gözüküyor canım takipte kal siliklesebilir her an
Benim 2 gün pik gorunmustu kişiden kişiye değişirTamam canm 3 gün pik görünür mü ?
Altta ki mi bugün üstteki miBana da bakar mısınız dük bugün