Ovülasyon testi

Bunlar var ikinci sırada ki akşam üzeri 4 te alttaki akşam 22.30 da bakar mısınız

Eklentiler

• 3F93DE49-DCDC-4D9F-AA5F-5B27CDCB2B5F.webp
    3F93DE49-DCDC-4D9F-AA5F-5B27CDCB2B5F.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 57
IMG_7129.jpeg
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum adet olmama 4 gün var ama kasıklarım ağrıyor ve lekelenmeler var 2 gündür 2 çizgi çıkıyor normal mi hamile kalabilir miyim bu 2 gün içinde

Eki Görüntüle 3347405 Merhaba kızlar ben yeni üye oldum adet olmama 4 gün var ama kasıklarım ağrıyor ve lekelenmeler var 2 gündür 2 çizgi çıkıyor normal mi hamile kalabilir miyim bu 2 gün içinde
Adete 4 var ve bu ovulasyon testi demi ? Gebelik testi varsa yapar mısın bu testler çok koyu gebelik olabilirv

Yaptım değilim yarın adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım bende merakla bekliyorum
Benimde 3 gün var evde ovulasyon testi vardı sabah yaptım ikinci çizgi neredeyse yok kadar soluktu bazıları ovulasyon ile gebelik öğrenmiş bazıları ise gebeliği göstermiyor diyor kafam karıştı benimde hamile kalırsam ilk işim Ovulasyon testiyle deneme olacak ☺️

Benimde 3 gün var evde ovulasyon testi vardı sabah yaptım ikinci çizgi neredeyse yok kadar soluktu bazıları ovulasyon ile gebelik öğrenmiş bazıları ise gebeliği göstermiyor diyor kafam karıştı benimde hamile kalırsam ilk işim Ovulasyon testiyle deneme olacak ☺️
Dene bakalım bende merak ediyorum

Eklentiler

• 8142A174-E8C8-469D-AB69-AC7A5BE6675D.webp
    8142A174-E8C8-469D-AB69-AC7A5BE6675D.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
Adet gününüz yarındı demi. Valla çok ilginç olmuş Ovulasyon bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen çok var aslında ama demek ki gebeliği kesin gösteriyor diyemeyiz. Gebelik testiniz erken gebelik testimiydi peki
Evet adet günüm yarın
Aynen erken gebelik testiydi

Back
X