- 24 Kasım 2023
- 388
- 54
- 18
- 28
Allta ki bugünAltta ki mi bugün üstteki mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allta ki bugünAltta ki mi bugün üstteki mi
Benim 2 gün pik gorunmustu kişiden kişiye değişir
Rica ederim ❣Tamam canm teşekkür ederim![]()
Çatlama gerçekleşmiş görünüyor silikleşmişAllta ki bugün
Teşekkür ediyorumÇatlama gerçekleşmiş görünüyor silikleşmiş
Pik görünüyor en altta kiBunlar var ikinci sırada ki akşam üzeri 4 te alttaki akşam 22.30 da bakar mısınız
En alttaki bugün kiPik görünüyor en altta ki
Adete 4 var ve bu ovulasyon testi demi ? Gebelik testi varsa yapar mısın bu testler çok koyu gebelik olabilirvEki Görüntüle 3347405 Merhaba kızlar ben yeni üye oldum adet olmama 4 gün var ama kasıklarım ağrıyor ve lekelenmeler var 2 gündür 2 çizgi çıkıyor normal mi hamile kalabilir miyim bu 2 gün içinde
Evet Ovulasyon testi bu akşam mutlaka yapıcam inşallah çift çizgi çıkarAdete 4 var ve bu ovulasyon testi demi ? Gebelik testi varsa yapar mısın bu testler çok koyu gebelik olabilirv
inşallah hamilesindirEvet Ovulasyon testi bu akşam mutlaka yapıcam inşallah çift çizgi çıkar![]()
Merhaba test yapmışmıydınız hamilemisinizEvet Ovulasyon testi bu akşam mutlaka yapıcam inşallah çift çizgi çıkar![]()
Yaptım değilim yarın adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım bende merakla bekliyorumMerhaba test yapmışmıydınız hamilemisiniz
Benimde 3 gün var evde ovulasyon testi vardı sabah yaptım ikinci çizgi neredeyse yok kadar soluktu bazıları ovulasyon ile gebelik öğrenmiş bazıları ise gebeliği göstermiyor diyor kafam karıştı benimde hamile kalırsam ilk işim Ovulasyon testiyle deneme olacakYaptım değilim yarın adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım bende merakla bekliyorum
Dene bakalım bende merak ediyorumBenimde 3 gün var evde ovulasyon testi vardı sabah yaptım ikinci çizgi neredeyse yok kadar soluktu bazıları ovulasyon ile gebelik öğrenmiş bazıları ise gebeliği göstermiyor diyor kafam karıştı benimde hamile kalırsam ilk işim Ovulasyon testiyle deneme olacak![]()
Dene bakalım bende merak ediyorum
Benimde 3 gün var evde ovulasyon testi vardı sabah yaptım ikinci çizgi neredeyse yok kadar soluktu bazıları ovulasyon ile gebelik öğrenmiş bazıları ise gebeliği göstermiyor diyor kafam karıştı benimde hamile kalırsam ilk işim Ovulasyon testiyle deneme olacak![]()
Adet gününüz yarındı demi. Valla çok ilginç olmuş Ovulasyon bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen çok var aslında ama demek ki gebeliği kesin gösteriyor diyemeyiz. Gebelik testiniz erken gebelik testimiydi pekiBu şekil oldu benimkisi
Evet adet günüm yarınAdet gününüz yarındı demi. Valla çok ilginç olmuş Ovulasyon bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen çok var aslında ama demek ki gebeliği kesin gösteriyor diyemeyiz. Gebelik testiniz erken gebelik testimiydi peki