- 22 Kasım 2023
- 109
- 36
- 18
- 28
- Konu Sahibi Okyanusesintisii
Kızlar yumurtlamanın 2 gün sürmesi iyi birşey mi kötü mü 3 aydır 2 gün sürüyor ve ağrımda oluyor ilk gebeliğimde takip yaparken böyle olmuyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal yumurtlama sırasında sıvının etrafa yayilmasiyla oluyormuş bende iki gün şiddetli çekerim ağrıyı sanki kasımda sert bir cisim varda bana ağırlık yapıyormuş gibi bir ağrı oluyor bendeKızlar yumurtlamanın 2 gün sürmesi iyi birşey mi kötü mü 3 aydır 2 gün sürüyor ve ağrımda oluyor ilk gebeliğimde takip yaparken böyle olmuyordu
Ovulasyon testi genellikle 48 saat içinde yumumurtlamanin gerçekleşeceğini habercisi iki üç gün pozitiv normaldirKızlar yumurtlamanın 2 gün sürmesi iyi birşey mi kötü mü 3 aydır 2 gün sürüyor ve ağrımda oluyor ilk gebeliğimde takip yaparken böyle olmuyordu
Yazan olur elbetİyi mi kötü mü bilmiyorum bende de 2 gün pik yapmıştı![]()
Evet genelde ağrım olduktan sonra test yapıyorum çatlamış oluyor ama yumurtlamnın 2 gün sürmesi ve çatlarken ağrı olması tuhafıma gitti 26 yaşındayım ilk defa yaşıyorum böyle ağrıNormal yumurtlama sırasında sıvının etrafa yayilmasiyla oluyormuş bende iki gün şiddetli çekerim ağrıyı sanki kasımda sert bir cisim varda bana ağırlık yapıyormuş gibi bir ağrı oluyor bende
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederimOvulasyon testi genellikle 48 saat içinde yumumurtlamanin gerçekleşeceğini habercisi iki üç gün pozitiv normaldir
Benim hep oluyor doktoruma da sordum hiçbir sıkıntım yok bazı kadınlar yumurtlamayi çok yoğun his edebiliyor dediEvet genelde ağrım olduktan sonra test yapıyorum çatlamış oluyor ama yumurtlamnın 2 gün sürmesi ve çatlarken ağrı olması tuhafıma gitti 26 yaşındayım ilk defa yaşıyorum böyle ağrı![]()
Olabilir yaş iledikçs vücutta değişiyor gerçiBenim hep oluyor doktoruma da sordum hiçbir sıkıntım yok bazı kadınlar yumurtlamayi çok yoğun his edebiliyor dedi
Evet birde bu testlerle cinsiyete belirleyenler var kiminde tutuyor kiminde boş cikiyo yumurtlama zamani tek ilişkiye yani sadece yumurtanın çatladigi gün ilişki olursa erkek yumurtamadan iki gün önce ilişki olursa ve ve sonrası değerlendirilmedimi kız diyorlar duydunuz mu hiçOlabilir yaş iledikçs vücutta değişiyor gerçi
Benim yumurtlamafan 2 gün önce , yumurtlama günü , çatlama günü ve çatlama dan bir sonraki gün ilişki oldu kızım olduEvet birde bu testlerle cinsiyete belirleyenler var kiminde tutuyor kiminde boş cikiyo yumurtlama zamani tek ilişkiye yani sadece yumurtanın çatladigi gün ilişki olursa erkek yumurtamadan iki gün önce ilişki olursa ve ve sonrası değerlendirilmedimi kız diyorlar duydunuz mu hiç
Evet bende inanmıyorum yaBenim yumurtlamafan 2 gün önce , yumurtlama günü , çatlama günü ve çatlama dan bir sonraki gün ilişki oldu kızım oldubence herkeste tutmuyor bu bilemiyorum ben de duymuştum böyle birşey