Ovulasyon testi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.335
584
43
27
Ovulasyon testi ile takip yapmak istedim 13 ocakta reglim başladı 17 ocakta bitti , 19 undan beri test yapmıyorum hiç net iki çizgi çıkmadı dün yaptığım 1.resimdeki gibiydi ,bugün yaptığım ise 2.fotodaki gibi.. ne olduğunu anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_0210.webp
    IMG_0210.webp
    9 KB · Görüntüleme: 149
Ovulasyon testi ile takip yapmak istedim 13 ocakta reglim başladı 17 ocakta bitti , 19 undan beri test yapmıyorum hiç net iki çizgi çıkmadı dün yaptığım 1.resimdeki gibiydi ,bugün yaptığım ise 2.fotodaki gibi.. ne olduğunu anlayan var mı
5 gündür test yapıyorsunuz biraz sabr devam edin teste yumurtlama yakındır

Dün silik çizgi varken bugün tek çizgi çıktı neden acaba
Mesela şöyle anlatayım benim testim de hep öyle çıkıyordu tek çizgi çıkmadı ama daha koyu ve ya bı önceki güne göre silik çıkmıştı ve bı anda yumurtlama oldu 17. Günde oldu biraz sabr gerekiyor ve umudunu yitirme şahsen ben öyle yapmıştım ama bı anda oldu inşallah sende bu ay yumurtlamayi yakalarsın

Eklentiler

• IMG_20240124_173339_449.webp
    IMG_20240124_173339_449.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 153
Mesela şöyle anlatayım benim testim de hep öyle çıkıyordu tek çizgi çıkmadı ama daha koyu ve ya bı önceki güne göre silik çıkmıştı ve bı anda yumurtlama oldu 17. Günde oldu biraz sabr gerekiyor ve umudunu yitirme şahsen ben öyle yapmıştım ama bı anda oldu inşallah sende bu ay yumurtlamayi yakala

Mesela şöyle anlatayım benim testim de hep öyle çıkıyordu tek çizgi çıkmadı ama daha koyu ve ya bı önceki güne göre silik çıkmıştı ve bı anda yumurtlama oldu 17. Günde oldu biraz sabr gerekiyor ve umudunu yitirme şahsen ben öyle yapmıştım ama bı anda oldu inşallah sende bu ay yumurtlamayi yakalarsın
Bu da şuan yaptığım

Eklentiler

• IMG_0245.webp
    IMG_0245.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 156
İlk defa yapıyorum bilmediğimden strese girmiştim teşekkür ederim 🤗
Hayır stres yapma bende stres yaptığım için gecikmisti ben öyle düşünüyorum şahsen akışına bırak biliyorum zor bı durum ama elden başka bir şey gelmiyor

Ben 15-19 arası regldim cuma günü ovulasyonum başlıyor ovulasyon testi yappmaya ne zmn başlamalıyım ve kaç gün bu testi yapayim
Canım regl takvini takip ediyorsan onu sil at kafandan regl takvimi 28 günde bir adet gören kişiler için ve her kadın her ay aynı zamanda yumurtlamayabilir bu yüzden adetten çıkınca teste başlanılması gerek siz bu gün başlayın testi uygulamaya

Canım regl takvini takip ediyorsan onu sil at kafandan regl takvimi 28 günde bir adet gören kişiler için ve her kadın her ay aynı zamanda yumurtlamayabilir bu yüzden adetten çıkınca teste başlanılması gerek siz bu gün başlayın testi uygulamaya
Bugün kadın doğuma gittim yumurta boyutu 3mm güzel dedi ama sormayı unuttum gelince Google'dan araştırdım 18 mm olması lazımmış ve doktor dedi 33 gün döngü süren adet gunlerimi soyleyince 16.gun dedi yarın son gün cuma günü ovulasyon gösteriyor .test de aldım bir gün önce yaptım tek çizgi çıktı yani pazartesi günü yaptım öyle çıkınca takvime göre basliyim diye düşündüm şimdi yarın basliyimmi

Bugün kadın doğuma gittim yumurta boyutu 3mm güzel dedi ama sormayı unuttum gelince Google'dan araştırdım 18 mm olması lazımmış ve doktor dedi 33 gün döngü süren adet gunlerimi soyleyince 16.gun dedi yarın son gün cuma günü ovulasyon gösteriyor .test de aldım bir gün önce yaptım tek çizgi çıktı yani pazartesi günü yaptım öyle çıkınca takvime göre basliyim diye düşündüm şimdi yarın basliyimmi
Kız 3 mm küçük ya daha var acele etme stres de yapma ama teste başla tabi geç olgunlasada bilir bende bı ara öyle olmuştu 14 mm di doktor bı iki güne olgunlaşır dedi ama 5 6 gün sürdü sen takip et her kişi aynı değil daha erken olgunlaşada bilir ama kesinlikle ovulasyon testiyle takip et kaçırma takvime odaklanma ama yumurtlama olduğu gün takvimden belirtiler kısmında ovulasyon pik olanı işaretle regl olacağın günü belirliyor inşallah regl olmazsın hiç birimiz olmayız da müjdeli haberler alırız 🤲

Kız 3 mm küçük ya daha var acele etme stres de yapma ama teste başla tabi geç olgunlasada bilir bende bı ara öyle olmuştu 14 mm di doktor bı iki güne olgunlaşır dedi ama 5 6 gün sürdü sen takip et her kişi aynı değil daha erken olgunlaşada bilir ama kesinlikle ovulasyon testiyle takip et kaçırma takvime odaklanma ama yumurtlama olduğu gün takvimden belirtiler kısmında ovulasyon pik olanı işaretle regl olacağın günü belirliyor inşallah regl olmazsın hiç birimiz olmayız da müjdeli haberler alırız 🤲
İnşallah rabbim herkese nasip etsin cokmu küçük ya 😭

Bu sabah ovulasyon testine başladım yarın ovulasyon günümün ilk günü sizce nasil

Eklentiler

• IMG_20240125_075523.webp
    IMG_20240125_075523.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 132
Daha yeni yani o yüzden acele etme diyorum 20 mm nerde 3 mm nerde sabırla testlerini yap inşallah hayırlı bir evlat nasip olur banada sanada
Çok morelim vardı oda gitri ya
Kız bozma moralini en azından yumurtlama var bu ay olucak inşallah olmayabilirdi de hep pozitif bak hayata en azından yumurtan yeni yeni büyüyor sağlıklı besinler tüket inşallah bı kaç güne olgunlaşır testine de devam et moralini de bozma zaman ve sabr gerekiyor

Back
X