Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha Yumurtlama olmamış ki...Yapmaya devam et yarına falan pik olur diye düşünüyorumSizce yumurtam çatlamış mıdır kızlar?
Hayır test yaptığımızda aynı koyulukda veya bir tık daha yakın tonlar olduğunda yumurtlama oluyor duzenli olarak test kullanan biriyim ve genelde tam kop köyü çıkmaz ve her seferinde böyle olunca pik diyordu satın aldığım sayfa yani herkesin ki aynı olmuyor maalesefKontrol ve t çizgisinin aynı koyulukta olması gerekiyor diye biliyorum yumurtlama olması için. Bence test yapmaya devam edin.
Daha Yumurtlama olmamış ki...Yapmaya devam et yarına falan pik olur diye düşünüyorum
Testimi tekrarladim çok silik çıktı çatlamış olduğunu dusuyorum
Koyu olduktan sonra ,yine eskisi gibi silikleşme olmuşssa çatlama olmuştır.Çatlama olan günü de değerlendirinSizce yumurtam çatlamış mıdır kızlar?
Kontrol ve t çizgisinin aynı koyulukta olması gerekiyor diye biliyorum yumurtlama olması için. Bence test yapmaya devam edin.
3 gün koyuydu bu gün siliklesmis bayaKoyu olduktan sonra ,yine eskisi gibi silikleşme olmuşssa çatlama olmuştır.Çatlama olan günü de değerlendirin
Koyu olduktan sonra ,yine eskisi gibi silikleşme olmuşssa çatlama olmuştır.Çatlama olan günü de değerlendirin
9 ve10u yumurtlama diye düşünürsek bugün çatlama olmuş .Bugğnğ de değerlendirin.ana koyulaşmanın daha da yoğun olması gerekiyor diye düşünüyorum.Fotoğraftan dolayı mı acaba ? Herhangş bi regli düzensizliği veya pcos var mı?Bu şekilde
Pos var ve benim testim en koyu bu şekilde oluyor 1 senedir bu şekilde yani , birde buraya atınca fotoğrafin kalitesi düşüyor normalde bir tık daha koyu gozukuyor diyebilirim9 ve10u yumurtlama diye düşünürsek bugün çatlama olmuş .Bugğnğ de değerlendirin.ana koyulaşmanın daha da yoğun olması gerekiyor diye düşünüyorum.Fotoğraftan dolayı mı acaba ? Herhangş bi regli düzensizliği veya pcos var mı?
Birde bu ay kolemen kullandım belirtmek isterim9 ve10u yumurtlama diye düşünürsek bugün çatlama olmuş .Bugğnğ de değerlendirin.ana koyulaşmanın daha da yoğun olması gerekiyor diye düşünüyorum.Fotoğraftan dolayı mı acaba ? Herhangş bi regli düzensizliği veya pcos var mı?