Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence hiç bugün yapma sabah ilk idrar ile yap daha konsantre olsun. Ha dayanamam dersen sıvı tüketimini baya azalt akşama kadar öyle konsantre haline getir
Valla o hiç belli olmaz işte böyle olup hamile kalan çok var dedim önceki mesajlarda sana eğer olurda hamile kalırsan üstüne görmüş olursun bu durumda çok yüksek oranlarda bir ihtimal değil ama var yani sonuçta
İnşallah canım. Ama üstüne gormek dedigimiz şey implantasyon yani yerleşme kanaması ymis benimki adet kanaması gibi. İmplantasyon da sadece leke oluyomus sabah 9 dan bu yana bunu araştırıyorum psikolojim alt üst.
İnşallah canım. Ama üstüne gormek dedigimiz şey implantasyon yani yerleşme kanaması ymis benimki adet kanaması gibi. İmplantasyon da sadece leke oluyomus sabah 9 dan bu yana bunu araştırıyorum psikolojim alt üst.
Hayır canım bildiğin regl olanlar var. Hatta benim yengemde öyle oldu ki onun bu 4 ay sürdü birde bildiğin regl yani. Hadi 4 ay fazla ama böyle regl öncesi bir iki gün önce yumurtlayıp bildiğin regl olanlar var çünkü o yaşadığı reglde bir önceki döllenmeyen yumurtayı atıyor ama halbuki bir iki gün önce olan daha kalmış oluyor öyle düşün