Gerçekten mi ilk defa ovulasyon deniyorum dolayısı ile tam bilmiyordumPik gormussunuz bugun ve yarini degerlendirin 24-48 saat icinde catlayacak
İkisi ayni koyulukta olursa pik demektir sonra siliklesir bu da catlamis demektir yani pikten onceyi pik gununu ve sonraki gunu mutlaka degerlendirinGerçekten mi ilk defa ovulasyon deniyorum dolayısı ile tam bilmiyordum
Bugün sabah çok fazla şeffaf akıntım oldu canım ama akşam olmadiOvulasyon akıntısı yaşadın mı canım pik günlerimiz yakın
Canım bugünde yaptım sabah yine koyu çıktı böyle kaç gün köyü cikicak ki catlamamis mi daha dün degerlendirdim birde acaba hep akşam üstü yaptım yine akşam üstü yenilemem mi lazımİkisi ayni koyulukta olursa pik demektir sonra siliklesir bu da catlamis demektir yani pikten onceyi pik gununu ve sonraki gunu mutlaka degerlendirin
Ayın 4de döngümün 14.günü oldu bir daha olmadı bende deBugün sabah çok fazla şeffaf akıntım oldu canım ama akşam olmadi
Evet daha catlamamis silik cikar bu aksam ya da yarin. Bugunu ve yarini da degerlendirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3588188
Bat 13 mayıs. Pazar gününden bu yana ovülasyon testlerim koyulaşıyor sence gebelikten midir adetime 6 gün kaldı
Ovülasyon böyle koyulaşınca gün geçtikçe.. Acaba mı dedirttiDaha cok erken boyle bi yorum yapamayiz suan. 5 gune kala yaptim ben erken gebelik negatif cikti bekliyorum simdi. Birkac gun daha sabirr
Benim bugün çok çok fazla akıntım var şeffaf ovulasyondada zaten bugünde pikAyın 4de döngümün 14.günü oldu bir daha olmadı bende de
Benim bugün çok çok fazla akıntım var şeffaf ovulasyondada zaten bugünde pik
Bugün yarın catliyacak heralde
Eki Görüntüle 3591613
Ayın 13ünü değerlendiremedik sizce neidr durum çatlamış demi
Bugünü kesinlikle değerlendir canım catlamks gorunuyorEki Görüntüle 3591613
Ayın 13ünü değerlendiremedik sizce neidr durum çatlamış demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?