Ovülasyon testi

Birsucatal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
35
6
1
25
Kızlar merhaba Ovülasyon testi aldım ilk defa kullanılan en açık şekilde yardımcı olur musunuz nasıl kullanabilirim

Kızlar merhaba Ovülasyon testi aldım ilk defa kullanılan en açık şekilde yardımcı olur musunuz nasıl kullanabilirim
Merhaba. Ben direkt adet günü bittikten sonra başlamıştım. İlk idrar olmasın diyorlar genelde öğleden sonra 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek/azaltarak iki çizginin koyulaşıp sonra silikleştiğini görene kadar her gün aynı saatte yapın.

Bazı testler fazla koyulaşmıyor benimki mesela fazla koyulaşmamıştı ertesi günki testlerle çatladığını anlamıştım
Az önceki testim bu durdukça bu şekilde olmuştu

Eklentiler

• IMG_20250503_162333.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 28
Aa evet baya baya çizgiler eşit inşallah 3 gün öncesinden değerlendirmeye başladınız bu akşamı ve 2 gün daha kaçırmayın sakın
Ya ben bunu aslında 3 Mayıs'ta yaptım 3 4 5 mayısı degerlendirdik ama bu günler aynı zamanda ben lekelenme yaşadım ve bu pili çok geç gördüm 29. günde gördüm aklım o yüzden çok karıştı canım ya

Aa evet baya baya çizgiler eşit inşallah 3 gün öncesinden değerlendirmeye başladınız bu akşamı ve 2 gün daha kaçırmayın sakın
Ya ben bunu aslında 3 Mayıs'ta yaptım 3 4 5 mayısı degerlendirdik ama bu günler aynı zamanda ben lekelenme yaşadım ve bu pili çok geç gördüm 29. günde gördüm aklım o yüzden çok karıştı canım g
Eveettt kesin değerlendirin ve test yapmaya devam edin
Degerlendirdim ama o günler lekelenme yaşadım bu testi ben 3 Mayıs'ta yapmıştım 4 Mayıs da da ilişki oldu 5 Mayıs'ta da ama testim kalmadığı için devamına bakamamistim

Ben pik gününü ve ertesi iki günü art arda değerlendirmiştim son değerlendirdiğim gün çatlama görmüştüm. Devamında değerlendirme yapmadım bende.

Ben pik gününü ve ertesi iki günü art arda değerlendirmiştim son değerlendirdiğim gün çatlama görmüştüm. Devamında değerlendirme yapmadım bende.
Ben piki ve sonrasındaki iki günü değerlendirdim daha yapmadım ama lekelenme niye oldu onu anlamadım ben çok düzensiz adet görüyorum 50 günü bulduğu bile oluyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve ondan sonra direk ovulasyonla başladım 29. Gün pik gördüm ve lekelenme yaşadım üç gün çok kafam karisti

Bazen yumurtlama döneminde lekelenme olduğunu gördüm burada yazanlardan

Geç yumurtlama olmuş olabilir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…