- 26 Şubat 2025
- 35
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Birsucatal
-
Merhaba. Ben direkt adet günü bittikten sonra başlamıştım. İlk idrar olmasın diyorlar genelde öğleden sonra 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek/azaltarak iki çizginin koyulaşıp sonra silikleştiğini görene kadar her gün aynı saatte yapın.Kızlar merhaba Ovülasyon testi aldım ilk defa kullanılan en açık şekilde yardımcı olur musunuz nasıl kullanabilirim
Canım chate sor hemde görsel atıyosun o sana bilimsel yorum yapıyor daha güvenilirKızlar merhaba Ovülasyon testi aldım ilk defa kullanılan en açık şekilde yardımcı olur musunuz nasıl kullanabilirim
Bu pik mi sizceCanım chate sor hemde görsel atıyosun o sana bilimsel yorum yapıyor daha güvenilir
Bir sonraki test önemli ama pik gibi duruyorBu pik mi sizce
Bazı testler fazla koyulaşmıyor benimki mesela fazla koyulaşmamıştı ertesi günki testlerle çatladığını anlamıştımBu pik mi sizce
Az önceki testim bu durdukça bu şekilde olmuştuBazı testler fazla koyulaşmıyor benimki mesela fazla koyulaşmamıştı ertesi günki testlerle çatladığını anlamıştım
Aa evet baya baya çizgiler eşit inşallah 3 gün öncesinden değerlendirmeye başladınız bu akşamı ve 2 gün daha kaçırmayın sakınBu pik mi sizce
Aa evet baya baya çizgiler eşit inşallah 3 gün öncesinden değerlendirmeye başladınız bu akşamı ve 2 gün daha kaçırmayın sakın
Eveettt kesin değerlendirin ve test yapmaya devam edinAz önceki testim bu durdukça bu şekilde olmuştu
Ya ben bunu aslında 3 Mayıs'ta yaptım 3 4 5 mayısı degerlendirdik ama bu günler aynı zamanda ben lekelenme yaşadım ve bu pili çok geç gördüm 29. günde gördüm aklım o yüzden çok karıştı canım yaAa evet baya baya çizgiler eşit inşallah 3 gün öncesinden değerlendirmeye başladınız bu akşamı ve 2 gün daha kaçırmayın sakın
Ya ben bunu aslında 3 Mayıs'ta yaptım 3 4 5 mayısı degerlendirdik ama bu günler aynı zamanda ben lekelenme yaşadım ve bu pili çok geç gördüm 29. günde gördüm aklım o yüzden çok karıştı canım gAa evet baya baya çizgiler eşit inşallah 3 gün öncesinden değerlendirmeye başladınız bu akşamı ve 2 gün daha kaçırmayın sakın
Degerlendirdim ama o günler lekelenme yaşadım bu testi ben 3 Mayıs'ta yapmıştım 4 Mayıs da da ilişki oldu 5 Mayıs'ta da ama testim kalmadığı için devamına bakamamistimEveettt kesin değerlendirin ve test yapmaya devam edin
Ben pik gününü ve ertesi iki günü art arda değerlendirmiştim son değerlendirdiğim gün çatlama görmüştüm. Devamında değerlendirme yapmadım bende.Ya ben bunu aslında 3 Mayıs'ta yaptım 3 4 5 mayısı degerlendirdik ama bu günler aynı zamanda ben lekelenme yaşadım ve bu pili çok geç gördüm 29. günde gördüm aklım o yüzden çok karıştı canım g
Degerlendirdim ama o günler lekelenme yaşadım bu testi ben 3 Mayıs'ta yapmıştım 4 Mayıs da da ilişki oldu 5 Mayıs'ta da ama testim kalmadığı için devamına bakamamistim
Ben piki ve sonrasındaki iki günü değerlendirdim daha yapmadım ama lekelenme niye oldu onu anlamadım ben çok düzensiz adet görüyorum 50 günü bulduğu bile oluyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve ondan sonra direk ovulasyonla başladım 29. Gün pik gördüm ve lekelenme yaşadım üç gün çok kafam karistiBen pik gününü ve ertesi iki günü art arda değerlendirmiştim son değerlendirdiğim gün çatlama görmüştüm. Devamında değerlendirme yapmadım bende.
Bazen yumurtlama döneminde lekelenme olduğunu gördüm burada yazanlardanBen piki ve sonrasındaki iki günü değerlendirdim daha yapmadım ama lekelenme niye oldu onu anlamadım ben çok düzensiz adet görüyorum 50 günü bulduğu bile oluyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve ondan sonra direk ovulasyonla başladım 29. Gün pik gördüm ve lekelenme yaşadım üç gün çok kafam karisti
Ya ben bunu aslında 3 Mayıs'ta yaptım 3 4 5 mayısı degerlendirdik ama bu günler aynı zamanda ben lekelenme yaşadım ve bu pili çok geç gördüm 29. günde gördüm aklım o yüzden çok karıştı canım ya
Geç yumurtlama olmuş olabilir muhtemelenYa ben bunu aslında 3 Mayıs'ta yaptım 3 4 5 mayısı degerlendirdik ama bu günler aynı zamanda ben lekelenme yaşadım ve bu pili çok geç gördüm 29. günde gördüm aklım o yüzden çok karıştı canım ya
İnşallah öyledir ya çok korkuyorum ya olmadıysa diye ya da başka birşeyse diyeBazen yumurtlama döneminde lekelenme olduğunu gördüm burada yazanlardan
İnşallah öyle olmuştur ya inşallah kuzumGeç yumurtlama olmuş olabilir muhtemelen
İçinizi ferah tutun Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallahİnşallah öyledir ya çok korkuyorum ya olmadıysa diye ya da başka birşeyse diye
Sizce başlamış mııBu pik mi sizce
Yok canım devam etSizce başlamış mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?