- 11 Mayıs 2025
- 22
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Deniz kizi Fatos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani testi tekrar etmeme gerek yok o zaman bugünki de köyü geldi yumurtlama devam ediyor sandım tşk ederimçarşamba günü pik sonra çatlama olmuş
Çatlamış bugünHanımlar slm bu konuda fikriniz nedir 3 gün oldu köyü çift çizgi ben mi yanlışım acaba tecbrube eden var mı detsek olur musunuz.
bence yine de devam edin tam silikleşsinYani testi tekrar etmeme gerek yok o zaman bugünki de köyü geldi yumurtlama devam ediyor sandım tşk ederim
Şimdi çektim bu şekildeMerhaba. Bugün yaptığınız testte yumurtlama devam ediyor gözüküyor yani çatlama yok. Tekrardan kuruyunca fotoğraf atar mısınız?
Normal mi çift çıkmasıbence yine de devam edin tam silikleşsin
Çatlama olmamış sizin hala pik. Uzun süre çatlamamasıda iyi değil. 3 gündür pik gözüküyor. Havuç suyu için tavsiyem çatlatır. SevgilerŞimdi çektim bu şekilde
Tşk ederim cnm benim bende iskillendimÇatlama olmamış sizin hala pik. Uzun süre çatlamamasıda iyi değil. 3 gündür pik gözüküyor. Havuç suyu için tavsiyem çatlatır. Sevgiler![]()
tam çatlamamış olabilir de son yaptığınız test bence öncekine göre silikleşmiş siz yine de bugünleri değerlendirinNormal mi çift çıkması
İnnovita 30luBu testleri hangi marka kaçlı
Öğleden sonra tekrar yapayım testitam çatlamamış olabilir de son yaptığınız test bence öncekine göre silikleşmiş siz yine de bugünleri değerlendirin
Evet dediğim gibi. Havuç suyu için lütfen. Polikistik yok değil mi sizde.Halen aynı sanırım çatlama olmadı olmuyor yada.
Yok yok herhangi birşey yokEvet dediğim gibi. Havuç suyu için lütfen. Polikistik yok değil mi sizde.
BU durum karışık biraz ben normalde 30 günde bir adet olurum ama pik yeni gördüm adetime normalde 8 gün var 2 gün oynadı sayarsak adetime 10 gün var adetimin 21.gunu pik görmüş oldum ilk gebeliğim düşükle sonlandı geç döllenme durumu vardı bir hafta geriden geliyordu gebelik ama gebelik testi yaptım m.ettim tek çizgi çıktıBu arada reglinizin kaçıncı günündesiniz? Gebelik olabilir mi acaba![]()