- 11 Mayıs 2025
- 52
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi Deniz kizi Fatos
Canımsin inşallah dualarınızda yer verin bana da 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bile dua ettim canımCanımsin inşallah dualarınızda yer verin bana da![]()
Allah razı olsun güzellikŞuan bile dua ettim canımAllahım tüm emek verenlerinde yüzünü güldürsün
![]()
Enerjiniz ne güzel. MaşallahAllah razı olsun güzellik![]()
Merhaba. Evet çatlamış. Aklınızda olsun bu havuç bilgisi hep. Eğer yumurta çatlamaz ise kiste dönüşür Allah korusun. Ayrıca çatlama ve sonrasınıda değerlendiririn mutlaka4 5 tane havuç yedim ve ondan mı bilmem ama sanırım çatlama oldu..
Degerlendirdik kuzum baklm artık nasip diyorum sigara içiyordum onunda bıraktım hayırlısı bklmMerhaba. Evet çatlamış. Aklınızda olsun bu havuç bilgisi hep. Eğer yumurta çatlamaz ise kiste dönüşür Allah korusun. Ayrıca çatlama ve sonrasınıda değerlendiririn mutlaka![]()
Merhaba cnm sanki 20 sinde pik gibi ama bende ilk defa deniyorum devam et istersen asla uygulamada yada adetin 14. Günü olmadı benim yumurtlama bir 21. Gün olduMerhabalar,
Benim testlerimi de yorumlayabilir misiniz ? Bu nasıl bir karmaşa. Tam ne zaman pik anlayamıyorum
Olabilir tabi ki ama testlere devam et kaç gün var regl olmana19 , 21,23 olarak değerlendirmiştim sence olasılık var mıdır