• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

meryytoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
19
3
1
25
Merhaba kızlar benim perşembe günü öglen 3 gibi ovulasyon testim pozitif çıktı ve o günü akşamına değerlendirdim ertesi günde test yaptım ama perşembe kadar koyu degildi degerlendiremedim cuma günüde testim negatif çıktı cuma günü akşamda degerlendirebildim sonrasında ise yaptıgım testler negatif çıktı yumurta çatlaması vesaire hiç bir bilgim yok bu konularda beni aydınlatır mısınız nasıl anlayabilirim çatladığını ve herkes üst üste üç gün ilişki şart diyor ama ben sadece ilk ve 3.günü degerlendirebildim akşamları sizce nasıl ?

Merhaba kızlar benim perşembe günü öglen 3 gibi ovulasyon testim pozitif çıktı ve o günü akşamına değerlendirdim ertesi günde test yaptım ama perşembe kadar koyu degildi degerlendiremedim cuma günüde testim negatif çıktı cuma günü akşamda degerlendirebildim sonrasında ise yaptıgım testler negatif çıktı yumurta çatlaması vesaire hiç bir bilgim yok bu konularda beni aydınlatır mısınız nasıl anlayabilirim çatladığını ve herkes üst üste üç gün ilişki şart diyor ama ben sadece ilk ve 3.günü degerlendirebildim akşamları sizce nasıl ?
Normal şartlarda gün aşırı ilişki(a1 ara vererek) .Ama çift çizgiyi de koyu görünce 3 gün üst üste ilişki öneriliyor.(çift çizgi koyu çıkınca yumurtlama vardır.Tekrar silikleşme olduğunda çatlamış demektir.o yüzdem hem yumurtlama gününü hem de çatlama gününün değerlendirilmesi öneriliyor

Normal şartlarda gün aşırı ilişki(a1 ara vererek) .Ama çift çizgiyi de koyu görünce 3 gün üst üste ilişki öneriliyor.(çift çizgi koyu çıkınca yumurtlama vardır.Tekrar silikleşme olduğunda çatlamış demektir.o yüzdem hem yumurtlama gününü hem de çatlama gününün değerlendirilmesi öneriliyor
Evet ama ben koyu çıktığı ilk gün ilişki oldu ikinci gün kurban bayramı diye olmadı üçüncü gün ise test yaptığımda silikleşmişti üçüncü günde oldu sizce iyi mi ?

Merhaba arkadaşlar yumurtlama olmuş mu acaba.?

Eklentiler

• 20250610_184259.webp
    20250610_184259.webp
    5 KB · Görüntüleme: 4
  • 20250610_184157.webp
    20250610_184157.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 6
Teşekkür ederim çok sağolun stresli oluyor insan maalesef oldu mu olmadı mı diye
Ne demek sizi çok iyi anlıyorum 🌸Stres yapmayın.hatta ovulasyon testlerine çok takılı da kalmayın.Odağınız testler olunca insan çok stres oluyor.Rahat olun.

Henüz olmamış yapmaya devam edin iki çizgide çok koyu olmalı testten önce iki saat sıvı alımı olmayacak bilginiz olsun birde hep aynı saatte yaptın

Back
X