ovulasyon testi

nileyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
26
4
1
25
kızlar merhaba bugün reglimin başlangıcından itibaren 13 gün geçti adet takvimime göre 19u en doğurgan gün olarak gözüküyor bugünde orta ve yğksek doğurgan gün olarak gözüküyor ilişki yaşansa gebe kalma ihtimalim var mı pcosum var 2 ay adet olmadım haziranın 5inde oldum

Eklentiler

• 1EB4C01A-E275-4925-9889-7547F52FD877.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 72
Henüz pik olmamış pik olana kadar ve olduktan sonraki 3 günü değerlendirin yumurta çatlama dan önce içeride bekleyen sperm olması gerekiyor diyor doktorlar gebelik olma ihtimali hep var

Henüz pik olmamış pik olana kadar ve olduktan sonraki 3 günü değerlendirin yumurta çatlama dan önce içeride bekleyen sperm olması gerekiyor diyor doktorlar gebelik olma ihtimali hep var
her gün ilişki yaşanırsa sperm kalitesi düşer diyolar bende test yapıp en koyu çizgiye ulaştığımda değerlendirmeyi düşündüm bugünde yaptım dünden biraz daha koyu çıktı çizgi iki gündür değerlendiriyorum yarın pik olmazsa değerlendirmemeyi düşünüyordum sence değerlendirmelimiyim her günü

Sperm kalitesinde problem yoksa hergün ilişki de düşüş olmuyormuş. Dilerseniz gün aşırı ilişki ile devam edin zaten sperm 48 saat canlı kalıyormuş. 1 gün ara bir gün ilişki yumurtlama ve sonrasında 3 gün ilişki sonrası size kalmış.

peki bir şey daha soracağım pcosta yumurtlama olsa bile yumurta çatlamıyo diyorlar bu kesin mi doktor tedavisi olmadan yumurtalıkların çatlamaz gebe kalamazsın diyorlar bi ihtimal dahi yok mu bilginiz var mı bunla ilgili

peki bir şey daha soracağım pcosta yumurtlama olsa bile yumurta çatlamıyo diyorlar bu kesin mi doktor tedavisi olmadan yumurtalıkların çatlamaz gebe kalamazsın diyorlar bi ihtimal dahi yok mu bilginiz var mı bunla ilgili
Her vücut birbirinden farklı kimse kesin konuşamaz bu konuda kaldı ki doktorlar bile kesin konuşmuyor. Her pcoslu aynı değil kimisi regl düzensizliği yaşarken kimi yaşamıyor bile. O yüzden her zaman ihtimal var. Kendi doğal yolla asla çatlamıyor diye kimse diyemez. Birçok kadın var pcos olduğu halde hamile kalan. Siz içinizi ferah tutun kimsenin dedikleri sizi üzmesin. 1 yıl denemeden sonra gebe kalamazsanız doktora başvurursunuz

çok teşekkür ederim çok incesiniz

Merhaba öyle bir şey yok. Yumurtalar tembel oluyor bazı ay çatlıyor bazı ay çatlamıyor. Benım gebe kalmadan bi önceki ay mesela çatlamamıştı ama sonraki ay çatladı. Normal sağlıklı ınsanlarda her ay çatlarken bizde Bazı aylar çatlıyor. Size tavsiyem doktora gidin hormon tahlili verin sonuçlarda çok ciddi sıkıntı yoksa yumurtlama takibi yapın doktorla. Bir yandan da ovulasyon testi kullanın. Eğer bir sorun yoksa letu kullandırtsın size hatta. Ben bu şekilde hamile kaldım. Ama umudunuzu kaybetmeden yapcaksınız. Belki yumurtlamanız bu ay değil öbür ay… o yuzden bi kere yapıp pes etmeyn yoksa yumurtladığınız ayı kaçırabilirsiniz ha bir de ben hep uygulamaya gore yumurtlamamı takip ediyordum reglden 14 gun sonra diyordu uygulama. Meğerse reglden 19 gun sonra yumurtluyormusum. Takip yapınca anladım

benimde reglden 14 gün sonra olarak gösteriyor uygulama ben 17sinden beri ovulasyon testi kullanıyorum hala silik çıkıyor bakalım bugün normalde yumurtlama günüm olarak gözüküyordu uygulamada ama bugünde silik çıktı birde pcosu olanlarda ovulasyon testleri çift çizgi çıkıyo zaten vs diyolar resmen kısır muamelesi görüyoruz çoğu insandan birde 2 ay reglim geciktiği için çok strese girmiştim bekarken 9 ay regl görmediğim olmuştu yine öyle olur diye korkmuştum her ay düzenli eegl oluyordum çünki evlendikten sonra yine öyle bir düzenim olsa yumurtamın bu ay çatlamaması beni üzmez her ay bir umut var derim çünkü peki siz yumurtanızın çatlayıp çatlamadığını nasıl anladınız bana testte iki kırmızı çizgiyi gördükten bir hafta sonra progesteron testi yaptırmamı söylediler çünki.

Doktora gütitğimde yumurtam 16 mmydi yami bikaç gune çatlama olcak demek bu. Bikaç gun sonra ovulasyonda da iki kırmızı çizgi çıkınca anladım çatladığını

Doktora gütitğimde yumurtam 16 mmydi yami bikaç gune çatlama olcak demek bu. Bikaç gun sonra ovulasyonda da iki kırmızı çizgi çıkınca anladım çatladığını
çatlama olduktan sonra mı ovulasyon testinde iki kırmızı çizgi çıkıyor beni hep yanlış bilgilendirmişler iki kırmızı çizgi çıktıktan sonra çatlama oluyor dediler bana

çatlama olduktan sonra mı ovulasyon testinde iki kırmızı çizgi çıkıyor beni hep yanlış bilgilendirmişler iki kırmızı çizgi çıktıktan sonra çatlama oluyor dediler bana
Hayır hayır. Çatlamadan once çıkıyor ama 12-24 saat içinde çatlıyor. Çift çizgi çıkınca yani yumurtlama olacak demek

Hayır hayır. Çatlamadan once çıkıyor ama 12-24 saat içinde çatlıyor. Çift çizgi çıkınca yani yumurtlama olacak demek
Yani demem o ki siz o iki çizgiyi görünce ilişki deneyin onunuzdeki 3 gunboyunca. O çift çizgi yumurtlama olacağını ve ilişkşye girmeniz gerektiğini söylüyor

Yani demem o ki siz o iki çizgiyi görünce ilişki deneyin onunuzdeki 3 gunboyunca. O çift çizgi yumurtlama olacağını ve ilişkşye girmeniz gerektiğini söylüyor
merhaba chatGPTye sorduğumda dün ki test çizgilerinin kontrol çizgisi kadar koyu olduğunu ve pik olduğunu söylüyor bugünde silinmeye başlamış ikinci çizgi öyle söylüyor sizce nedir bu progesteron testi yaptıracağım ona göre hesap edeceğim

Eklentiler

• image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar ikisi de aynı pembelikte olması gerek. Chatgpt doğru cevaplayamamış. Premom diye bi uygulama var oraya atın bir dahakine. Orası fotoğrafları analiz edip nerdeyse doğru tahminler yapıyor. Bakın en alttaki test gbi olması gerek

Eklentiler

• IMG_1570.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 31
merhaba ben dediğiniz uygulamaya yükledim en alttaki test 0.5 çıkıyor uygulamada 10 olması gerekşyormuş ama en az pik olduğunda 60 oluyormuş

Eklentiler

• CADFEB07-58E7-4FE9-B588-C2508B4F6EA4.webp
    24 KB · Görüntüleme: 37
merhaba ben dediğiniz uygulamaya yükledim en alttaki test 0.5 çıkıyor uygulamada 10 olması gerekşyormuş ama en az pik olduğunda 60 oluyormuş
Dediğim gibi aslında uygulamaya da gerek yok iki çizginin de aynı pembelikte olması gerekiyor. En son yaptıgınız test reglinizin kaçıncı gunu

Bakın yumurtlama yaklaşmış sondaki nerdeyse aynı renk. Ama yine daha var. Aksama ve yarın sabah-aksam tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…