Aranızda ovülasyon testi kullanan veya kullanıpta hamile kalan varmı acaba , bu ay ilk defa kullanıcam
Yorumlara baktım da saat 14.00 dan sonra yapınız yazıyordu , gebelik oluştumu pekiBen kullandim canim basit kullanimi zaten
Yorumlara baktım da saat 14.00 dan sonra yapınız yazıyordu , gebelik oluştumu peki
Yapma yapma bekle gebelik testleri yanıltıyor valla, trendyoldan aldım ben satıcı 14.00 dan sonra yapılması uygundur yazıyorduCnm valla adetime bir gun kaldı bekliyorum test yapmadim daha ben sabahlari yaptim
Yapma yapma bekle gebelik testleri yanıltıyor valla, trendyoldan aldım ben satıcı 14.00 dan sonra yapılması uygundur yazıyordu
Allah isteyen herkese nasip etsin bizdede bi sorun yok stresten olmadığını düşünüyorumValla istedigin gibi yapabilirsin ben cok su tukettigim icjn sabahlari yaptim icmeden duramiyorum o yuzde ztn pazartesi regl gunum bugunde akinti seklinde kahvelik geldi herhalde erken regl olucam cnm
Allah isteyen herkese nasip etsin bizdede bi sorun yok stresten olmadığını düşünüyorum
İnşalllah , evet stres hormonları çok etkiliyormuş yarın kargom gelir başlarım bakalımZaten genelde bundan kaynakli oluyor cnm insallah tez zamanda olur
Bugun yaptım bi bakarmısınZaten genelde bundan kaynakli oluyor cnm insallah tez zamanda olur
Yumurtlama olmamış canım daha yapmaya devam etBugun yaptım bi bakarmısın
Canim toplu olarak atarsan daha net belli olur ama daha yumurtlama olmamis gibiBugun yaptım bi bakarmısın
Öyle yapıcam yavrumYumurtlama olmamış canım daha yapmaya devam et
Daha bugun geldi yavrum yeni başladımCanim toplu olarak atarsan daha net belli olur ama daha yumurtlama olmamis gibi
He anladim cnm iki cizgi De esit koyulukta olmasi lazmDaha bugun geldi yavrum yeni başladım
İlişki nasıl olmalı pekiHe anladim cnm iki cizgi De esit koyulukta olmasi lazm
Cnm yumurtlama olunca uc gun arka arkaya iliskiye girilmeli diyende var gun asiri diyende ama yumurtlama gunu girmeni tavsiye ederimİlişki nasıl olmalı peki
3 gün ardı ardına girmek bence şansı düşürür yavrum, dediğin gibi yumurtlama günü daha mantıklı , kaliteli sperm diye bişey kalmaz 3 gün üst üste benceCnm yumurtlama olunca uc gun arka arkaya iliskiye girilmeli diyende var gun asiri diyende ama yumurtlama gunu girmeni tavsiye ederim
Böyle olacak canım . Benım bugün yumurtlama günümBugun yaptım bi bakarmısın
Sperm sayısında ve hareketlılıkte sorun yoksa bırsey olmuyor canım . 3 gün üst üste ılıskı olması gerekıyor . Sayın uzmanları da aynı seyı soyluyor . Bana da doktorum soyledı bu ay öyle denıyoruz nasıp kısmet. Allah herkese nasıp etsın ınsallah3 gün ardı ardına girmek bence şansı düşürür yavrum, dediğin gibi yumurtlama günü daha mantıklı , kaliteli sperm diye bişey kalmaz 3 gün üst üste bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?