Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla takamıcam kafaya cidden olursa olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın stres yapınca hiç olmuyo

İyi oldu attığın örnek olur bana da , kaçıncı gününde gördün yumurtlamayı , çok özür dileyerek soruyorum gün aşırımı değerlendirdin
Canım ben yumurtlamadan bır gün oncesını anladım testım koyulasmaya başladı çünkü . 2 aydır kullandığım ıcın daha oncekı aydan da bılıyorum . Yumurtlamadan bır gün önce başladım doktorum 1 gün önce yumurtlama günü ve daha sonraki gün dedı . Yumurtlama 2 gun görürsen 2 günde ılıskı olacak . Sılıklestıgı gün de olacak sonrası serbest . Ama tabı esının sperm kalıtesı onemlı . Bız esıme test verdık sorun yok . Benım 4 gun ılıskı olacak

Kac aydir deniyorsunhz

Bizdede sorun yok bakalım denerim yine de Allah nasip ederse olur

Ayyyy ne güzel haber Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaah bende bugun başladım , gün aşırımı ilerlediniz acaba
İkinci çizgide koyulasmaya başladıgı gün (yani yumurtlamadan bir gün önce) ve iki çizginin de koyu oldugu günü ve bi sonraki günü değerlendirdim. Dedikleri gibi sperm yumurtalık sağlıklıysa 2-3 gün arka arkaya ilişkiye girilebilir :)

Yarın büyük ihtimalle benimde yumurtlama günüm olur, çok silik değildi çünkü bugun yaptığım yarın koyulaşır , bizimde perşembe ilişki cumartesi ilişki oldu yarına göre artık durumu değerlendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…