Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Slayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eklentiler

• IMG_20250921_190315.webp
    IMG_20250921_190315.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 20
Ee demek ki sen yeniden yumurtlama görmüşsün mü olıyor silikleştiğine göre kafam yandı valla:)
Valla anlamadım hiç bir şey şimdi de çatlamış mı oluyor değerlendirsem mi dicem de ama leke de geliyor kahve bir de yarın regl günüm yani benimde kafam yandı regli olursam ondan sonra düzenli takip edicem ovulasyonla ilk defa denicem böyle bakım ne olacak 😑

Valla anlamadım hiç bir şey şimdi de çatlamış mı oluyor değerlendirsem mi dicem de ama leke de geliyor kahve bir de yarın regl günüm yani benimde kafam yandı regli olursam ondan sonra düzenli takip edicem ovulasyonla ilk defa denicem böyle bakım ne olacak 😑
Yarın kan mı versen acaba?

Lekelenme devam ederken yeniden yaptım ovu siliklesmisti sonra da Kanamam geldi canım anlık oldu yani artık bitince ovulasyonla devam edicem bu ayı böyle degerlendiricem
Adetin başladı yani olsun canım zamanı var demek ki umutsuz olma kafanı boşalt inan düşünmeyince olur stres çok etkiliyor

Adetin başladı yani olsun canım zamanı var demek ki umutsuz olma kafanı boşalt inan düşünmeyince olur stres çok etkiliyor
Evet canım valla takmayayim diyorum ama aklımdan çıkmıyor ki ilk zamanlar takmadım olur diye iyi düşündüm de ama son zamanlar da iyice sıkıntı yapmaya başladım sene sonuna kadar olursa olur olmazsa artık hastane yolu görünüyor bize 🤦

Çok üzüldüm konuşmuştuk senınle neden böyle oldu ki testler yanı cok saçma iki gün öncesine kadar koyu cıkıyordu gayet. demek testler yanıltabılıyormus 🥺
Valla bende üzgünüm çok umutlanip böyle olması hayırlısı diyorum artık 😑sırf meraktan yeniden yaptım koyuluguna bakmak için böyle daha silik bekliyordum ama normali böyle galiba anlamadım hiç bir şey 😑

Eklentiler

• IMG_20250921_225851.webp
    IMG_20250921_225851.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 10
Back
X