- 18 Ocak 2024
- 420
- 85
- 18
Olsun genede erken canım kan verme imkanın varsa verGecikmenin 10.gunü ama ovu siliklestigi zaman da 11.gun bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun genede erken canım kan verme imkanın varsa verGecikmenin 10.gunü ama ovu siliklestigi zaman da 11.gun bugün
Bir kaç gün bekliyim olmazsa kan vermeye gideyim ozman testte çıkmayıp kan da çıkma ihtimali var midir acaba beta yüksek dahi olsaOlsun genede erken canım kan verme imkanın varsa ver
Bikaç gün sonra net çıkar kan testi en net sonucu gösterir böylece 11 gün önce gördüğünüz ovulasyon gerçek mi değil mi anlamış olursunuzBir kaç gün bekliyim olmazsa kan vermeye gideyim ozman testte çıkmayıp kan da çıkma ihtimali var midir acaba beta yüksek dahi olsa
İnşallah olmuştur ozman hala umut besliyorum ama bakalımBikaç gün sonra net çıkar kan testi en net sonucu gösterir böylece 11 gün önce gördüğünüz ovulasyon gerçek mi değil mi anlamış olursunuz
Evet öyle yumurtlama geç olunca adet geç olunuyor inşallah hayırlı sonuclar alırsınİnşallah olmuştur ozman hala umut besliyorum ama bakalım
birde şey okudum yumurtlama geç olunca adette geç oluyormuş yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet baslarmis genelde ama bakım yumurtlamami oldu tamamen mi yaniliyorum bilmiyorum
Bir kaç gün bekliyim olmazsa kan vermeye gideyim ozman testte çıkmayıp kan da çıkma ihtimali var midir acaba beta yüksek dahi olsa
İnsallah kolaylikla olur canım :) Bende Hala olmadım testte yapmıyorum artık dün çok az bi açık kahve iç çamaşırıma akıntı gelmiş gece adet olacak gibi sancı giriyor arada karnım da çok gergin ya adet olucam olmazsam da pazartesi bi kan vericem canımSelam canım ben adet oldum ovulasyon ilgili değilmiş onu anladım bu ay tüp bebek başlayacağım bakalım hayırlısıyla sen nasılsın varmı hamilelik![]()
İnşallah canım benimİnsallah kolaylikla olur canım :) Bende Hala olmadım testte yapmıyorum artık dün çok az bi açık kahve iç çamaşırıma akıntı gelmiş gece adet olacak gibi sancı giriyor arada karnım da çok gergin ya adet olucam olmazsam da pazartesi bi kan vericem canım
Artık pazartesiye kadar beklicem olursam diye olmazsam da artık son bir kan vericem sonra hastane randevum var zaten ayın 10 una canımİnşallah canım benimSenin durumun ilginç bir hal aldı :) kanda da çıkmazsa nerde çıkacak bende âdetimi bekleyeceğim işte 2. Günü iğnelere başlayacağım hayırlısı artık
Sonucunun ne oldu bende ayni durumdayım yarın 7 si günüm 3 4 gün önce bi lekelenmem oldu tuhaf sekilde ve şuan ovulasyon testim pik yarın günüm hamile olabilirmiyimBilemedim canım yani şuan olmadıysa bile inşallah en kısa sürede sağlıcakla gebe kalabiliriz![]()
Bende ayni durumdayım sonucunuz ne olduBenim sat 31 ağustostu ovulasyon 9 eylülde başladı 13 eylülde bitti regl günüme 7 gün var bugün tekrar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı![]()
Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün 22 Eylül regli günüm en son ki test bugünün yorumlar mısınız acaba gebelik olabilir mi
Merhaba benimde bugünkü ovü testim koyu çıktı bat 14-15 ekim civarıBende ayni durumdayım sonucunuz ne oldu
28 eylülde de pik gördüm 30unda çatladı hatta teste devam ettim silikleşti bıraktım bugün kalan son testi denemek istedim böyle çıktı , ikimci yumurtlama sanırımYumurtlama günün bugün olabilir canım qma test illaki negatif cikar çünkü gunune daha çok var
NegatifBende ayni durumdayım sonucunuz ne oldu
Pcos um bende yumurtalar dengesiz catlayabikiyor yani ikinci çatlama olabilir Hakkımızda hayırlısı olsun28 eylülde de pik gördüm 30unda çatladı hatta teste devam ettim silikleşti bıraktım bugün kalan son testi denemek istedim böyle çıktı , ikimci yumurtlama sanırım
Merhaba ben çok merak rttşm durumunuzu acaba ne sonuç aldınızArtık pazartesiye kadar beklicem olursam diye olmazsam da artık son bir kan vericem sonra hastane randevum var zaten ayın 10 una canım