- 20 Aralık 2023
- 488
- 99
- 18
- 29
Az önce yaptım siliklesmiş çok umutlanmistim yaBence yerleşme kanaması canım kendini üzme güzel haberlerini duyacağım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce yaptım siliklesmiş çok umutlanmistim yaBence yerleşme kanaması canım kendini üzme güzel haberlerini duyacağım inşallah
İnşallah canım benimBilemedim canım yani şuan olmadıysa bile inşallah en kısa sürede sağlıcakla gebe kalabiliriz![]()
Ee demek ki sen yeniden yumurtlama görmüşsün mü olıyor silikleştiğine göre kafam yandı valla:)Az önce yaptım siliklesmiş çok umutlanmistim ya![]()
Valla anlamadım hiç bir şey şimdi de çatlamış mı oluyor değerlendirsem mi dicem de ama leke de geliyor kahve bir de yarın regl günüm yani benimde kafam yandı regli olursam ondan sonra düzenli takip edicem ovulasyonla ilk defa denicem böyle bakım ne olacakEe demek ki sen yeniden yumurtlama görmüşsün mü olıyor silikleştiğine göre kafam yandı valla:)
Yarın kan mı versen acaba?Valla anlamadım hiç bir şey şimdi de çatlamış mı oluyor değerlendirsem mi dicem de ama leke de geliyor kahve bir de yarın regl günüm yani benimde kafam yandı regli olursam ondan sonra düzenli takip edicem ovulasyonla ilk defa denicem böyle bakım ne olacak![]()
Lekelenme devam ederken yeniden yaptım ovu siliklesmisti sonra da Kanamam geldi canım anlık oldu yani artık bitince ovulasyonla devam edicem bu ayı böyle degerlendiricemYarın kan mı versen acaba?
Adetin başladı yani olsun canım zamanı var demek ki umutsuz olma kafanı boşalt inan düşünmeyince olur stres çok etkiliyorLekelenme devam ederken yeniden yaptım ovu siliklesmisti sonra da Kanamam geldi canım anlık oldu yani artık bitince ovulasyonla devam edicem bu ayı böyle degerlendiricem
Evet canım valla takmayayim diyorum ama aklımdan çıkmıyor ki ilk zamanlar takmadım olur diye iyi düşündüm de ama son zamanlar da iyice sıkıntı yapmaya başladım sene sonuna kadar olursa olur olmazsa artık hastane yolu görünüyor bizeAdetin başladı yani olsun canım zamanı var demek ki umutsuz olma kafanı boşalt inan düşünmeyince olur stres çok etkiliyor
Merhaba umudunu kaybetme diye yazıyorum ben hamileliğimi öğrendikten sonra bile bi pik bi hafif silik çıkardı aynı marka testAz önce yaptım siliklesmiş çok umutlanmistim ya![]()
Lekelenmem kanamaya döndü ama reglm başladı yaniMerhaba umudunu kaybetme diye yazıyorum ben hamileliğimi öğrendikten sonra bile bi pik bi hafif silik çıkardı aynı marka test
Çok üzüldüm konuşmuştuk senınle neden böyle oldu ki testler yanı cok saçma iki gün öncesine kadar koyu cıkıyordu gayet. demek testler yanıltabılıyormusLekelenmem kanamaya döndü ama reglm başladı yani![]()
Valla bende üzgünüm çok umutlanip böyle olması hayırlısı diyorum artıkÇok üzüldüm konuşmuştuk senınle neden böyle oldu ki testler yanı cok saçma iki gün öncesine kadar koyu cıkıyordu gayet. demek testler yanıltabılıyormus![]()
Belki kimyasal felan olmuştur birdaha olursa diye genel olarak söyledim inşallah diğer ay olumlu olurLekelenmem kanamaya döndü ama reglm başladı yani![]()