• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Evet canım benim de üç gün koyuydu bugün hemen silikleşti benim de yumurtalamam geç oluyormuş onu öğrenmiş oldum adete 8 gün kala kıpkırmızı oldu ondan önce yok
Polikistik olduğum için çok dengesiz bi lh değerlerim var yarın tekrar lh testi daha net belli olur silikleşecek mi yoksa sizin gibi ni kaç gün pik mi kalacak

Son düzenleme:
İlk defa pik görmedim yumurta geliştirici ilac kullanmama rağmen demekki olmayınca olmuyormuş bende artık test falan almam doktor bana adetin onuncu gününden itibaren gün aşırı ilişki yaşamam gerek dedi amh yuksek diye yumurtlamam belli olmuyormuş önümüzdeki ay öyle denerim gerçi daha bat 15 Ekim bu ay istemeden de olsa gün aşırı ilişki oldu bu son bir haftadır
Test kullanıp beklemek inan daha zor günler öyle zor geçtiki bana bugün kahverengi leke geldi bende de yarın regl başlar benimde üzücü oldu benim içinde en iyisi kullanmamak aslında kafan daha rahat oluyor

Test kullanıp beklemek inan daha zor günler öyle zor geçtiki bana bugün kahverengi leke geldi bende de yarın regl başlar benimde üzücü oldu benim içinde en iyisi kullanmamak aslında kafan daha rahat oluyor
Öyle kuzum valla akışına bırakmak lazım

Yok işte benim öyle olmuyor gününde olur bazen çatlama olmadan da regl olduğum zamanlar oluyor doktor bana sen yumurtlamadan kanıyorsun demişti
Evet bazen yumurtlama olmuyor direkt regl oluyorsun benim hiç öyle oldu mu bilmiyorum ilk defa bu ay kullandım çünkü testi

Arkadaşlar buda bugün yaptığım lh testleri 2 Side sizce çatlamış mıdır dünde atmıştım.

Eklentiler

• IMG_7721.webp
    IMG_7721.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum innovita bugün 7 gün oldu hala silik çizgi çıkıyor ama bugün tüm gün boyunca sol kasigim de çok ağrı var gebelik mi yumurtalama mi bilgisi olan var mı acaba

Kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum innovita bugün 7 gün oldu hala silik çizgi çıkıyor ama bugün tüm gün boyunca sol kasigim de çok ağrı var gebelik mi yumurtalama mi bilgisi olan var mı acaba
Ben de innovita kullanıyordum ve 6 gün boyunca silik çıkınca stres olup bıraktım takibi önceki gün. Forumda testi silik çıkan ama yumurtlaması gerçekleşen ve gebe kalanları okumuştum. Testler çok hassas olmayabiliyor anladığım kadarıyla

Ben de innovita kullanıyordum ve 6 gün boyunca silik çıkınca stres olup bıraktım takibi önceki gün. Forumda testi silik çıkan ama yumurtlaması gerçekleşen ve gebe kalanları okumuştum. Testler çok hassas olmayabiliyor anladığım

Nasil olacak bilmiyorum ki çok araştırdım en iyisi innovitaydi hesaplarima göre de yumurtlama gününe 2 gün var ama Kasım ağrım çok bilemiyorum çok kararsız kaldim

Nasil olacak bilmiyorum ki çok araştırdım en iyisi innovitaydi hesaplarima göre de yumurtlama gününe 2 gün var ama Kasım ağrım çok bilemiyorum çok kararsız kaldim
Bence ovulasyon testi yapmaya devam edin, bazen mevsim değişikliği, stres vs durumlardan yumurtlama gecikebiliyor.

Evet devam edeceğim ama hayal kırıklığı oluyor artık yunrutlama 1 gün olduğu için korkuyorum fırsatı kaçırmak istemiyorum

Benim de üç gün önce yumurtlamış olmam gerekiyordu hesaplarıma göre ama testim silikti. Muhtemelen bu ay geç yumurtlama olacak.
En doğrusu eğer belirtileriniz artarsa regl gününe kadar bekleyip gebelik testi yapmak

Benim de üç gün önce yumurtlamış olmam gerekiyordu hesaplarıma göre ama testim silikti. Muhtemelen bu ay geç yumurtlama olacak.
En doğrusu eğer belirtileriniz artarsa regl gününe kadar bekleyip gebelik testi yapmak
Beklemek çok zor hemen öğrenmek istiyorum sabrım hiç kalmadı🙂↕️

Canım ben 10 gün kullandım anca oldu yumurtlama acele etme

Back
X