• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Ben de innovita kullanıyordum ve 6 gün boyunca silik çıkınca stres olup bıraktım takibi önceki gün. Forumda testi silik çıkan ama yumurtlaması gerçekleşen ve gebe kalanları okumuştum. Testler çok hassas olmayabiliyor anladığım kadarıyla
6 gün bence çok erken bile devam etmelisin ben adetten sonra 10 gün kullandım 10.gün çıktı

İnşallah bekleycem ama siz peki hamile misiniz yumurtlama gününn de başka sanki hamile kalınmiyor gibi düşünmeye başladım

İnşallah bekleycem ama siz peki hamile misiniz yumurtlama gününn de başka sanki hamile kalınmiyor gibi düşünmeye başladım
Yok canım bu ay olmadı tutmadı regl oldum bitince tekrar ovulasyon testine başlayacağım yumurtlama gününün dışında hamile kalınmazki ama yumurtlamadan 1-2 gün öncede ilişki olsa tutma ihtimali oluyor

Kızlar selam ovulasyon yaptım bu ay ama pik görmedim bat 15 Ekim ve pik sanki t çizgisi daha koyu

Eklentiler

• 1000017441.webp
    1000017441.webp
    17 KB · Görüntüleme: 86
Bugün ikinci yapışık her yapılımda koyulaşıyor ya değerlendireyim mi hamilelik mi pik mi bilemedim kızlar ben adete 8 gün kaldı
Merhaba ben de ovü ile takip ettiğimde 28i pik sandım 5 dk içerisinde koyulaşmıştı. 6 ekimde tekrar test yaptığımda yine koyu çıktı pik aynı idrarla gebelik yaptım negatifti bat 14-15 ekim sebebi ne olabilir pcosta var

Merhaba ben de ovü ile takip ettiğimde 28i pik sandım 5 dk içerisinde koyulaşmıştı. 6 ekimde tekrar test yaptığımda yine koyu çıktı pik aynı idrarla gebelik yaptım negatifti bat 14-15 ekim sebebi ne olabilir pcosta var
İki testi de atar mısın bi bakalım belki 28i pik drğildi ya da ikinci kez yumurtluyorsub

İki testi de atar mısın bi bakalım belki 28i pik drğildi ya da ikinci kez yumurtluyorsub
soldaki fotoğrafı ertesi günü çektim. 3ekime kadar devam ettim teste iyice silikleşmişti. Sağdaki de 6 ekimdeki 5dk içerisinde çekmiştim.

Benim testlerimde hiçbir zaman C kopkoyu çıkmadı hep siliklik vardı

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    IMG_6607.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 72
soldaki fotoğrafı ertesi günü çektim. 3ekime kadar devam ettim teste iyice silikleşmişti. Sağdaki de 6 ekimdeki 5dk içerisinde çekmiştim.

Benim testlerimde hiçbir zaman C kopkoyu çıkmadı hep siliklik vardı
Pik diyebilmek için t nin c den koyu olması lazım ama sende iki pik dediğin günde de böyle bi durum yok

Kızlar benimde reglim 3 gün sürdü ilk defa bu kadar kısa beklediğim günde oldum aslında ama anlam veremedim bilgisi olan var mı bu konuda

Kızlar bana da yardımcı olur musun bende ovulasyon yaptım reglime de daha 9 gün var sizce yumurtlama olmuş mu
3995.webp

Back
X