• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Ben de innovita kullanıyordum ve 6 gün boyunca silik çıkınca stres olup bıraktım takibi önceki gün. Forumda testi silik çıkan ama yumurtlaması gerçekleşen ve gebe kalanları okumuştum. Testler çok hassas olmayabiliyor anladığım kadarıyla
Kızlar adetime 2 gün kaldı
Aşağıdaki en sondakini bugün yaptım bi üstündekini dün yaptım
Ama ben 25 Eylül de pik gördüm hatta çatladı da biraz Pembe gibi kırmızı gibi silince akıntı geldi sizce gebelik olabilir mi 🥹☹️

Eklentiler

• 1000147892.webp
    1000147892.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 90
Ama ben 25 Eylül de pik gördüm hatta çatladı da biraz Pembe gibi kırmızı gibi silince akıntı geldi sizce gebelik olabilir mi 🥹☹️
İnşallah seninde olmuştur bu var mı yok mu şüphesi insanı mahvediyor Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲

Koyulaşma var canım inşallah hamilesindie pik değil değil ama koyulaşıyor erken gebelik testi yap istersen

Bunlarda benim ovulasyon testlerim. Hayırlısıyla inşallah bu ay olur ✨🌸

vücudumuzda lh dalgalanmaları olur helede adet yakını.o yüzden ovulasyon testi koyulaşti hamileyim mi diye düşünüp testlerinizi boşa harcamayin....vakti geldiğinde gebelik testi yapın.

Eklentiler

• 1000105807.webp
    1000105807.webp
    24 KB · Görüntüleme: 78
Maalesef adet oldum ben ya erken geldi inşallah diğer ay a
Kızlar şurada hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ya da ben iyi değilim yumurtlamam adete 8 gün kala oldu çok hafif bir şey görüyor gibiyim sizce?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba benimde 20 ekim pik gözüküyor uygulama da bat 7 ekimdi. O gün eşim nöbette olacak maalesef değerlendiremeyeceğim. 19 u ve 21 değerlendirsem yine de tutar mı? Ovülasyon testide kullanıyorum ama genelde uygulamayla maks 1 gün oynuyor arasında zaten

Benim bir önceki gebeliğimde öyle oldu hiç pik göremedim ve gebe kaldım ama maalesef 8 haftalıkken kaybettik

Merhaba benimde 20 ekim pik gözüküyor uygulama da bat 7 ekimdi. O gün eşim nöbette olacak maalesef değerlendiremeyeceğim. 19 u ve 21 değerlendirsem yine de tutar mı? Ovülasyon testide kullanıyorum ama genelde uygulamayla maks 1 gün oynuyor arasında zaten
Uygulamaya güvenme ovulasyon testine göre bak pik yaptığı günden 1-2 gün öncesinin de ihtimali olur

Back
X