Ovulasyon testi

Günlerimiz aynı belirti varmı acaba

Memelerim çok erken şişti
Yani ovulasyon bitti 3 gün sonra sızlamaya başladı ama sanmıyorun
Benim amh düşük doktor zor dedi

Rica ederim ne demek kafana takılan bişey olursa sorabilirsin
Kızların adetime 2 gün kaldı en alttakini az önce yaptım bi üstündekini dün yaptım ama ben 25 Eylül de pik gördüm hatta çatladı da biraz Pembe gibi kırmızı gibi silince akıntı geldi sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 1000147891.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 61
Teste bakabilir misiniz silinmeye duruyor dün daha koyu renkti bazı yorumları okudum pik ertesi günü silinmeye başladığı zaman yumurtlama daha iyi oluyormuş dün pik olduğu için değerlendirdik bugün için değerlendirmemiz mi gerekiyor öyle olunca da sperm kalitesi düşüyor yardımcı olur musunuz rica ediyorum

Eklentiler

• IMG_20251010_170933.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Bugünü de değerlendir bence canım

benimde öyle bekliyorum bakalım belki koyulaşır die

Test durduğu yerde mi silinmeye duruyor yoksa ertesi gün başka bir test mi silik çıktı ? Benim de dün ki yaptığım test koyuydu bugün o test silikleşmiş durduğu yerde anlayamadım.

Benim profilimde bi başlık var oraya göz at istersen pik olması için net 2 çizgiye ihtiyacın var bunlar pik değil herhangi bir günde silik yada biraz daha koyu çıka
merhaba hanımlar benim yumurtlama günüm cizdigim gün ama sonra yaptıklarım usttekiler neden gittikçe koyulasiypr reglim de düzenli düzensiz değil asla bakarmsnz

Eklentiler

• IMG_20251014_154133.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 27
merhaba hanımlar benim yumurtlama günüm cizdigim gün ama sonra yaptıklarım usttekiler neden gittikçe koyulasiypr reglim de düzenli düzensiz değil asla bakarmsnz
İlk yapıldığı zaman doğru oluyor benim yaptığım test ilk 10 dakika içinde bakınız yazıyordu kaldıkça değişebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…