Anladım bakalm artık inşallah olurTesti uygulamaya devam et bende ilk defa bu ay yapıyorum o yüzden sorarak öğrenmek istedim
Günlerimiz aynı belirti varmı acababen de hızlıca kısa bir soru soracağım. benim normalde pik günüm 3 ekimdi. hatta 4 ekimde yaptığımda 5 ekimde ve 6 ekimde yaptığımda da çok çok silikleşmişti. şimdi haftaya 16sında ya da 17 sinde regl olacağım. bugün yaptığım testte siliklik daha da belirgindi. bu dalgalanma normal mi? normalde yine silik kalmaya devam etmesi gerekmiyor mu? neden yükselişe geçmiş olabilir. pik gibi değil, ama belirgin
Kızların adetime 2 gün kaldı en alttakini az önce yaptım bi üstündekini dün yaptım ama ben 25 Eylül de pik gördüm hatta çatladı da biraz Pembe gibi kırmızı gibi silince akıntı geldi sizce gebelik olabilir miRica ederim ne demek kafana takılan bişey olursa sorabilirsin
Bugünü de değerlendir bence canımTeste bakabilir misiniz silinmeye duruyor dün daha koyu renkti bazı yorumları okudum pik ertesi günü silinmeye başladığı zaman yumurtlama daha iyi oluyormuş dün pik olduğu için değerlendirdik bugün için değerlendirmemiz mi gerekiyor öyle olunca da sperm kalitesi düşüyor yardımcı olur musunuz rica ediyorum
Bugünü de değerlendir bence canım
Bugün kasığımda ağrı da oluyorBugünü de değerlendir bence canım
benimde öyle bekliyorum bakalım belki koyulaşır dieCanım bir şey soracağım ben 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün adetim biteli 14 gün oldu testi yapıyorum sürekli iki çizgi ama tam koyu değil diğeri yumurtlama değil belli ki ama neden on gün boyunca sürekli var biraz koyulasiyor sonra azalıyor anlamış değilim. bu ay çok fazla akıntım var diğer aylar böyle olmamıştı asla bu ay çok farkettim normalde sanırım yumurtlama döneminde akıntı çok oluyor ama ben daha yumurtlama dönemine giremedim sanırım teste bakılınca 3.5 aylık evliyim yardımcı olur musun
Test durduğu yerde mi silinmeye duruyor yoksa ertesi gün başka bir test mi silik çıktı ? Benim de dün ki yaptığım test koyuydu bugün o test silikleşmiş durduğu yerde anlayamadım.Teste bakabilir misiniz silinmeye duruyor dün daha koyu renkti bazı yorumları okudum pik ertesi günü silinmeye başladığı zaman yumurtlama daha iyi oluyormuş dün pik olduğu için değerlendirdik bugün için değerlendirmemiz mi gerekiyor öyle olunca da sperm kalitesi düşüyor yardımcı olur musunuz rica ediyorum
merhaba hanımlar benim yumurtlama günüm cizdigim gün ama sonra yaptıklarım usttekiler neden gittikçe koyulasiypr reglim de düzenli düzensiz değil asla bakarmsnzBenim profilimde bi başlık var oraya göz at istersen pik olması için net 2 çizgiye ihtiyacın var bunlar pik değil herhangi bir günde silik yada biraz daha koyu çıka
İlk yapıldığı zaman doğru oluyor benim yaptığım test ilk 10 dakika içinde bakınız yazıyordu kaldıkça değişebiliyormerhaba hanımlar benim yumurtlama günüm cizdigim gün ama sonra yaptıklarım usttekiler neden gittikçe koyulasiypr reglim de düzenli düzensiz değil asla bakarmsnz
Pik veya pike çok yakın görünüyor bence değerlendirin silikleşmedenAnlayan varmı?
Pik oluyormu sizcePik olmak üzere canım bu gece yada yarın yumurtlarsın yüksek ihtimal
Banda bakarmısınız attımYarın silikleşirse çatlamış demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?