• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

ccicekkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
27
1
1
29
Kızlar ilk defa ovulasyon testi yaptım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20251007_162127.webp
    IMG_20251007_162127.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 132
Evet testleri yapmayı devam et 2. Çizgide ilki kadar koyu olduğunda pik demektir ara test bile yapabilirsin

Lavinia benim dün böyleydi 7 ekim pik oldugubu düşünmedim bugunde silikleşmiş bugun denesem şansım varmı

Eklentiler

• IMG_2120.webp
    IMG_2120.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_2133.webp
    IMG_2133.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 88
peki bugun nie silik hani bu normal mi yoksa böle olabilir mi bu arada 26 ekimde adet oldum.Dün yani 7 ekimde koyu olup bugun birden silik olunca kacırdım mı dedim🤦‍♀️ of of
Benim profilimde bi başlık var oraya göz at istersen pik olması için net 2 çizgiye ihtiyacın var bunlar pik değil herhangi bir günde silik yada biraz daha koyu çıkabilir

Eklentiler

• IMG_9251.webp
    IMG_9251.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 108
Benim profilimde bi başlık var oraya göz at istersen pik olması için net 2 çizgiye ihtiyacın var bunlar pik değil herhangi bir günde silik yada biraz daha koyu çıkabilir
tesekkurler lavinia❤️ ben ilk defa bu ay yapıyorum o yuzden birden silik olması çatladımı die düşündürdü.Ama dünde pik gibi değildi.Tesekkur ediyorum bu saatte zaman ayırdığın için 🙏profilini incelicem🥲

tesekkurler lavinia❤️ ben ilk defa bu ay yapıyorum o yuzden birden silik olması çatladımı die düşündürdü.Ama dünde pik gibi değildi.Tesekkur ediyorum bu saatte zaman ayırdığın için 🙏profilini incelicem🥲
Rica ederim ne demek kafana takılan bişey olursa sorabilirsin 🥰

ben de hızlıca kısa bir soru soracağım. benim normalde pik günüm 3 ekimdi. hatta 4 ekimde yaptığımda 5 ekimde ve 6 ekimde yaptığımda da çok çok silikleşmişti. şimdi haftaya 16sında ya da 17 sinde regl olacağım. bugün yaptığım testte siliklik daha da belirgindi. bu dalgalanma normal mi? normalde yine silik kalmaya devam etmesi gerekmiyor mu? neden yükselişe geçmiş olabilir. pik gibi değil, ama belirgin

Hergün birliktelik olursa sperm sayısı azalır bu arada 🙏🏻 pik olduğunda ve sonrasındaki çatlama gününde değerlendirin 1 dolu 1 boş 1 dolu şeklinde ☺️
Rica ederim ✨
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi pik mı şuan yoksa daha mı koyu olması gerekiyor 🤗

Eklentiler

• 17600095241738458998686448103470.webp
    17600095241738458998686448103470.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 92
Canım bir şey soracağım ben 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün adetim biteli 14 gün oldu testi yapıyorum sürekli iki çizgi ama tam koyu değil diğeri yumurtlama değil belli ki ama neden on gün boyunca sürekli var biraz koyulasiyor sonra azalıyor anlamış değilim. bu ay çok fazla akıntım var diğer aylar böyle olmamıştı asla bu ay çok farkettim normalde sanırım yumurtlama döneminde akıntı çok oluyor ama ben daha yumurtlama dönemine giremedim sanırım teste bakılınca 3.5 aylık evliyim yardımcı olur musun

Back
X