Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik olmak üzere canım bu gece yada yarın yumurtlarsın yüksek ihtimalKızlar ilk defa ovulasyon testi yaptım yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Pik olmak üzere canım bu gece yada yarın yumurtlarsın yüksek ihtimalle
Evet testleri yapmayı devam et 2. Çizgide ilki kadar koyu olduğunda pik demektir ara test bile yapabilirsinTeşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Peki 3 günlük yakınlık bugünden mi başlanılmalı
Çok teşekkür ederimEvet testleri yapmayı devam et 2. Çizgide ilki kadar koyu olduğunda pik demektir ara test bile yapabilirsin
Hergün birliktelik olursa sperm sayısı azalır bu aradaÇok teşekkür ederim![]()
Evet testleri yapmayı devam et 2. Çizgide ilki kadar koyu olduğunda pik demektir ara test bile yapabilirsin
Canım benim görselde gördüğüm 7 ekimde pik değikLavinia benim dün böyleydi 7 ekim pik oldugubu düşünmedim bugunde silikleşmiş bugun denesem şansım varmı
peki bugun nie silik hani bu normal mi yoksa böle olabilir mi bu arada 26 ekimde adet oldum.Dün yani 7 ekimde koyu olup bugun birden silik olunca kacırdım mı dedimCanım benim görselde gördüğüm 7 ekimde pik değik
Benim profilimde bi başlık var oraya göz at istersen pik olması için net 2 çizgiye ihtiyacın var bunlar pik değil herhangi bir günde silik yada biraz daha koyu çıkabilirpeki bugun nie silik hani bu normal mi yoksa böle olabilir mi bu arada 26 ekimde adet oldum.Dün yani 7 ekimde koyu olup bugun birden silik olunca kacırdım mı dedimof of
tesekkurler laviniaBenim profilimde bi başlık var oraya göz at istersen pik olması için net 2 çizgiye ihtiyacın var bunlar pik değil herhangi bir günde silik yada biraz daha koyu çıkabilir
Rica ederim ne demek kafana takılan bişey olursa sorabilirsintesekkurler laviniaben ilk defa bu ay yapıyorum o yuzden birden silik olması çatladımı die düşündürdü.Ama dünde pik gibi değildi.Tesekkur ediyorum bu saatte zaman ayırdığın için
profilini incelicem
![]()
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi pik mı şuan yoksa daha mı koyu olması gerekiyorHergün birliktelik olursa sperm sayısı azalır bu aradapik olduğunda ve sonrasındaki çatlama gününde değerlendirin 1 dolu 1 boş 1 dolu şeklinde
Rica ederim![]()
Pik buKusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi pik mı şuan yoksa daha mı koyu olması gerekiyor![]()
Çok teşekkür ederim ilginiz içinPik bu
Benim çoğu kez böyle oluyor on gündür yapıyorum ve hep iki çizgi var çok koyu olmasa da anlamdm nedenKızlar ilk defa ovulasyon testi yaptım yardımcı olur musunuz
Canım bir şey soracağım ben 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün adetim biteli 14 gün oldu testi yapıyorum sürekli iki çizgi ama tam koyu değil diğeri yumurtlama değil belli ki ama neden on gün boyunca sürekli var biraz koyulasiyor sonra azalıyor anlamış değilim. bu ay çok fazla akıntım var diğer aylar böyle olmamıştı asla bu ay çok farkettim normalde sanırım yumurtlama döneminde akıntı çok oluyor ama ben daha yumurtlama dönemine giremedim sanırım teste bakılınca 3.5 aylık evliyim yardımcı olur musunBenim profilimde bi başlık var oraya göz at istersen pik olması için net 2 çizgiye ihtiyacın var bunlar pik değil herhangi bir günde silik yada biraz daha koyu çıkabilir
Benimde iki çizgi çıkıyordu kaç gündür ama bugün yaptığım testte ikiside koyu renk çıktıBenim çoğu kez böyle oluyor on gündür yapıyorum ve hep iki çizgi var çok koyu olmasa da anlamdm neden
O zaman daha beklemem lazım:/Benimde iki çizgi çıkıyordu kaç gündür ama bugün yaptığım testte ikiside koyu renk çıktı