Evet pik gözüküyor biraz daha koyu olabilirdi. Belki yarın daha koyu olur düzenli yapmanız daha iyi olucaktırMerhaba bugün adetimin 15. Günü, hamile kalmak istiyorum ovülasyon testi aldım birkaç gündür kullanıyorum pek düzenli kullanamadım ama bugün iki çizgi belirgin şekilde çıktı gibi, yumurtlama var mı yok mu emin olamadım yardımcı olur musunuz? Bu arada adetim pek düzenli değildir çoğunlukla gecikme oluyor
Bence sizin bugün pik değerlendirinÇok sık ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş sanırım o yüzden kafam karıştı
Peki kaç gün böyle devam edecek acaba? Bi noktada eski haline dönüyor mu testBence sizin bugün pik değerlendirin
yarında pik olabilir ya da çatlayabilir , sadece pik gününü değil pikten sonra silikleşince yani çatladığındaki gün de birliktelik olsunPeki kaç gün böyle devam edecek acaba? Bi noktada eski haline dönüyor mu test
Banada yardımcı olur musunuz ? 11ini ve 13ünün sabahını değerlendirdim ilişkiden sonra test yaptığımda silikleşmişti en sonrakinden bahsediyorum daha sonra akşam 22:30da tekrar yaptım yine şişlikti ama bu kadar değildi sanırım akşam çatladı ama ilişki olmadı dün . Bugün olur mu bilmiyorum şansım var mıdır ? 9 aydır deniyorum bu ilk ovülasyon testimyarında pik olabilir ya da çatlayabilir , sadece pik gününü değil pikten sonra silikleşince yani çatladığındaki gün de birliktelik olsun
benimde üst üste iki günüm pikti bende birini değerlendirdim birini değerlendirmedim çatladığı günü değerlendirdim ilk ovülasyon testimdi şuan 37. haftama girmek üzereyimmm inşallah tutmuşturr hayırlısıyla . havuç ye ve ben bi iki dakika ilişki sonrası belimi kaldırdım , birgebeningunlugu diye instagramda bir sayfa var oraya da bakarsanBanada yardımcı olur musunuz ? 11ini ve 13ünün sabahını değerlendirdim ilişkiden sonra test yaptığımda silikleşmişti en sonrakinden bahsediyorum daha sonra akşam 22:30da tekrar yaptım yine şişlikti ama bu kadar değildi sanırım akşam çatladı ama ilişki olmadı dün . Bugün olur mu bilmiyorum şansım var mıdır ? 9 aydır deniyorum bu ilk ovülasyon testimEki Görüntüle 3658276
Yani çatladı mı bilmiyorummmm gece pili gördüm sabah ilişki oldu üç saat sonra test yaptım hafif T silikti dünde olmadı çok istiyorum ya , belimi kaldırdım hepsini yapıyorum ama bakalım bugün ilişki olsa biraz daha garanti hissedicem bide o en pik yaptığı günü değerlendiremedim o yüzden gerginimbenimde üst üste iki günüm pikti bende birini değerlendirdim birini değerlendirmedim çatladığı günü değerlendirdim ilk ovülasyon testimdi şuan 37. haftama girmek üzereyimmm inşallah tutmuşturr hayırlısıyla . havuç ye ve ben bi iki dakika ilişki sonrası belimi kaldırdım , birgebeningunlugu diye instagramda bir sayfa var oraya da bakarsan
Çok mutlu oldum senin için sağlıkla kucağına al inşallahbenimde üst üste iki günüm pikti bende birini değerlendirdim birini değerlendirmedim çatladığı günü değerlendirdim ilk ovülasyon testimdi şuan 37. haftama girmek üzereyimmm inşallah tutmuşturr hayırlısıyla . havuç ye ve ben bi iki dakika ilişki sonrası belimi kaldırdım , birgebeningunlugu diye instagramda bir sayfa var oraya da bakarsan
Evet pik gözüküyor biraz daha koyu olabilirdi. Belki yarın daha koyu olur düzenli yapmanız daha iyi olucaktır
Çok sık ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş sanırım o yüzden kafam karıştı
yarında pik olabilir ya da çatlayabilir , sadece pik gününü değil pikten sonra silikleşince yani çatladığındaki gün de birliktelik olsun
Son test pik görünüyor benim iki gün pozitif olurdu
Teşekkürler yorumlarınız için bugün de testi yapıp kontrol edeceğim
Evet bugün daha koyu. Dün yaptıysanız bugün boş geçip silikleşince değerlendirin zaten şuan içerde sperm vardırTekrardan merhaba şimdi tekrar test yaptım bugün daha koyu gibi geldi, ama üç gündür üst üste ilişki oluyor zaten bir gün ara verip yarın olsa daha iyi mi olur acaba?
Evet bencede öylesi mantıklı, zaten doktor eşimin sperm hızını yoğunluğunu çok beğenmedi üst üste olunca daha da kalitesizleşirEvet bugün daha koyu. Dün yaptıysanız bugün boş geçip silikleşince değerlendirin zaten şuan içerde sperm vardır
Sperm sorunu olmasa bile doktorlar her zaman gün aşırı ilişkiyi öneriyor biraz da işin içine nasip giriyorEvet bencede öylesi mantıklı, zaten doktor eşimin sperm hızını yoğunluğunu çok beğenmedi üst üste olunca daha da kalitesizleşir
bende değerlendiremedim diye çok gerilmiştim ama sen stres yapmamaya bak ne zamandır deniyosunYani çatladı mı bilmiyorummmm gece pili gördüm sabah ilişki oldu üç saat sonra test yaptım hafif T silikti dünde olmadı çok istiyorum ya , belimi kaldırdım hepsini yapıyorum ama bakalım bugün ilişki olsa biraz daha garanti hissedicem bide o en pik yaptığı günü değerlendiremedim o yüzden gerginim((((
bugün tam pik günü bence ama şunu söyleyebilirim illa pik günde hamile kalınır diye bi şey yok 2 gün önce girdiğiniz ilişkiden de hamile kalabilirsinizTekrardan merhaba şimdi tekrar test yaptım bugün daha koyu gibi geldi, ama üç gündür üst üste ilişki oluyor zaten bir gün ara verip yarın olsa daha iyi mi olur acaba?
Yaklaşık 9 ay oldu benimbende değerlendiremedim diye çok gerilmiştim ama sen stres yapmamaya bak ne zamandır deniyosun
Şuan sol kasığımda baskı başladı ya bu neden olabilir içerden bi şey itiyor gibi rahatsız bi his veriyorYaklaşık 9 ay oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?