• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

en son ki pik gözüküyor ama bana göre en iyi test laboquick in kaset formundaki ovülasyon testleri her şeyi o kadar net gösteriyo ki çatladı mı pik mi ayırt edebilcek düzeyde . size tavsiyem pik bile olsa bir gün boşluk bırakın araya. o günden illa hamile kalmıyorsunuz bir gün önceki ya da üç gün önceki spermden bile hamile kalabiliyosunuz
IMG_8345.webp

Boşuna endişelendim galiba sanırım bugün çatladı sabahta ilişki oldu

Tamamdır çok teşekkür ederim bundan sonra beklemek gerekiyor sanırım
çatladıktan 9-10 gün sonra test yapın gebelik varsa çıkacaktır. benim regle 5 gün kala çıkmıştı üstelik gebelik testiyle değil ben ovülasyon testiyle öğrendim ikiside koyu kırmızıydı

çatladıktan 9-10 gün sonra test yapın gebelik varsa çıkacaktır. benim regle 5 gün kala çıkmıştı üstelik gebelik testiyle değil ben ovülasyon testiyle öğrendim ikiside koyu kırmızıydı
Çatlamış mı sizce

Eklentiler

• IMG_8345.webp
    IMG_8345.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 34
İnşallah tutunur olduysa vallahi 9 ay oldu artık hani pes edemeceğim herhalde ben stresi beni çok yordu mental olarak
İnşallah inşallahh rabbim tez günde göstersin beklemenin stresini çok iyi bilirim benimde çok uzun zaman oldu illaki bir günü vardır diye düsünüyorum sizde öyle ferahlatın kendinizi

İnşallah inşallahh rabbim tez günde göstersin beklemenin stresini çok iyi bilirim benimde çok uzun zaman oldu illaki bir günü vardır diye düsünüyorum sizde öyle ferahlatın kendinizi
Allah bekletiyorsa en güzelini sağlıklısın nasip etsin ikimize de🩷✌🏼🧿 ama regl yaklaşınca gelin hamilelik belirtileri beni delirtiyor çok fazla kendimi dinliyorum

Allah bekletiyorsa en güzelini sağlıklısın nasip etsin ikimize de🩷✌🏼🧿 ama regl yaklaşınca gelin hamilelik belirtileri beni delirtiyor çok fazla kendimi dinliyorum
Amin aminnn amin 🤲🏻💕 bende dinliyorum kendimi ama son zamanlarda şunuda okudum gerçekten giçbir belirti yaşamadan hamile olan çok imsan var bunuda göz önünde bulundurmak lazım

Evet ben en çok şeye şaşırıyorum üstüne görüp 2 aylık öğrenenlere
Aslında hepimizin bedeni yapısı bambaşka mucizevi bir organ icinde insan büyüyor yani kimisi belirti verirken kimi yatarak geçirirken başka biri anlamıyor bile belki bizde planımız dahilinde olmasa beklemesek anlamayabiliriz valla bence

Aslında hepimizin bedeni yapısı bambaşka mucizevi bir organ icinde insan büyüyor yani kimisi belirti verirken kimi yatarak geçirirken başka biri anlamıyor bile belki bizde planımız dahilinde olmasa beklemesek anlamayabiliriz valla bence
Bencede beklemiyor olsak kesin öyle olur çok doğru söyledin bak mesela bu da bugünki testim kuruyunca bundan daha koyu oldu çatlamayacj herhalde 😁
IMG_8355.webp

Kızlaar benimde eşimde sperm sorunu var aslında tüm değerler cok iyi sadece hızlı ileri hareketli %25 cıktı normalde 32 olması lazımmış. 7 ekimde reglim basladı, 4 gün sürüyor bende daha pik göremedim büyük ihtimalle 2-3 güne görürüm. Sizce pik günü mü pik sonrası mı değerlendirmek lazım, spermde sorun olduğu icin 2 gün de 1 olması daha mantıklı diyorlar ama bilemedim ne olur ne olmaz diye hem pik günü hem de ertesi günü değerlendirsem mi ne yapsam kafamda deli sorular sjxjajxjsjdjs

Bu arada 25 mayısta 8 haftalık bebeğimide kalbi durması sonucuyla kaybettim, ondan öncesi 6 ay denemistik. Prolaktinim yüksek çıktı büyük ihtimal ondan gebe kalamadım öncesinde

Herkese tekrardan merhaba ben bugün acilde kan verdim beta hcg 500 çıktı 🥹🥹 çok teşekkür ederim herkese pazartesi polikliniğe gideceğim

Herkese tekrardan merhaba ben bugün acilde kan verdim beta hcg 500 çıktı 🥹🥹 çok teşekkür ederim herkese pazartesi polikliniğe gideceğim
Ya bende ilk defa ovulasyon testi aldım tam olarak anlayayim diye açılan konuları okuyordum ve tak senin durumunu merak ettim acaba oldu mu diye, çok çok hayırlı olsun inşallah sağlıkla sihhatle kucağına alırsın bebisini😊❤️❤️

Ya bende ilk defa ovulasyon testi aldım tam olarak anlayayim diye açılan konuları okuyordum ve tak senin durumunu merak ettim acaba oldu mu diye, çok çok hayırlı olsun inşallah sağlıkla sihhatle kucağına alırsın bebisini😊❤️❤️
Ya çok teşekkür ederim inşallah sizinde olur 🥹🥹

Back
X