• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

bende değerlendiremedim diye çok gerilmiştim ama sen stres yapmamaya bak ne zamandır deniyosun
Testime bakabilir misiniz yeni yaptım da benim henüz çatlama olmuş mu anlayamadım

Eklentiler

• IMG_8341.webp
    IMG_8341.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 24
Yani çatladı mı bilmiyorummmm gece pili gördüm sabah ilişki oldu üç saat sonra test yaptım hafif T silikti dünde olmadı çok istiyorum ya , belimi kaldırdım hepsini yapıyorum ama bakalım bugün ilişki olsa biraz daha garanti hissedicem bide o en pik yaptığı günü değerlendiremedim o yüzden gerginim :(((((
Canım ben pik günü değerlendiremeyip ağlamıştım ertesi gün test yaptığımda silikti o günü değerlendirip tek ilişki ile gebelik elde ettim sonrası olumsuzdu ama tutmuştu yani için rahat olsun

Testime bakabilir misiniz yeni yaptım da benim henüz çatlama olmuş mu anlayamadım

Canım ben pik günü değerlendiremeyip ağlamıştım ertesi gün test yaptığımda silikti o günü değerlendirip tek ilişki ile gebelik elde ettim sonrası olumsuzdu ama tutmuştu yani için rahat olsun
Yaaa 🙏çok sevindimmmm🙏🏼🙏🏼 ama şuan daha büyük bi endişem var bakar mısınız hala eşit koyulukta sanırım hala çatlamadı bu kadar uzun sürmesi normal mi? Yada bi anda mı silikleşmiyor ama sizin ertesi günü silik çıkmış

Eklentiler

• IMG_8341.webp
    IMG_8341.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8326.webp
    IMG_8326.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 13
Yaaa 🙏çok sevindimmmm🙏🏼🙏🏼 ama şuan daha büyük bi endişem var bakar mısınız hala eşit koyulukta sanırım hala çatlamadı bu kadar uzun sürmesi normal mi? Yada bi anda mı silikleşmiyor ama sizin ertesi günü silik çıkmış
Olumsuzdu demişsiniz onu sonradan farkettim çok özür diliyorum olsun en azından gebelik oluşabildiğini gördünüz

Bence çatlamış

Olumsuzdu demişsiniz onu sonradan farkettim çok özür diliyorum olsun en azından gebelik oluşabildiğini gördünüz
Hiç önemli değil evet evet bende ona sevindim en azından oluyor diye şimdi yeniden devam etmeye karar verdim bende pik günü mü degerlendireyim catladigi günü mü degerlendireyim karar veremiyorum iki gün üst üste mi mantıklı ara verin de diyorlar kafam karıştı baya😂

Bence çatlamış
Bak şimdi çektim hala eşit gibi geliyo bana ya emin olamıyorum on
Hiç önemli değil evet evet bende ona sevindim en azından oluyor diye şimdi yeniden devam etmeye karar verdim bende pik günü mü degerlendireyim catladigi günü mü degerlendireyim karar veremiyorum iki gün üst üste mi mantıklı ara verin de diyorlar kafam karıştı baya😂
ahahahah her ay beynimi yakan soru resmen bu benim 😂😂 o kadar çok burda vakit geçiyorum ki beynim bir sürü bilgiyle dolu ve hepsi birbirinden farklı bu ay benim istemeden gün aşırı ilişki oldu zaten bu ay karar verebileceğim bi şey kalmadı tabi çatladığına ikna olamıyorum onu napıcam acaba 😂😂

Bak şimdi çektim hala eşit gibi geliyo bana ya emin olamıyorum asla
Evet dikkatli bakınca bugün son yaptığınız pik gibi çıkmış bugünkü öncekiler siliklesiyormus aslında ama sonuncusu benim de kafamı karıştırdı isterseniz bugünü de değerlendirip havuc yiyin havuç çatlatmaya yardımci oluyormuş

Bence çatlamış
Bak şimdi çektim hala eşit gibi geliyo bana ya emin olamıyorum on
ahahahah her ay beynimi yakan soru resmen bu benim 😂😂 o kadar çok burda vakit geçiyorum ki beynim bir sürü bilgiyle dolu ve hepsi birbirinden farklı bu ay benim istemeden gün aşırı ilişki oldu zaten bu ay karar verebileceğim bi şey kalmadı tabi çatladığına ikna olamıyorum onu napıcam acaba ok
Evet dikkatli bakınca bugün son yaptığınız pik gibi çıkmış bugünkü öncekiler siliklesiyormus aslında ama sonuncusu benim de kafamı karıştırdı isterseniz bugünü de değerlendirip havuc yiyin havuç çatlatmaya yardı
Evet dikkatli bakınca bugün son yaptığınız pik gibi çıkmış bugünkü öncekiler siliklesiyormus aslında ama sonuncusu benim de kafamı karıştırdı isterseniz bugünü de değerlendirip havuc yiyin havuç çatlatmaya yardımci oluyormuş
dimi yani öncekiler daha silik geldi bana da sıvı ve saate de dikkat ediyorum zaten o zaman pik değil silik çıkardı kafam çok karıştı bu kadar uzun sürer mi çatlamaması belki de bugüne kadar o yüzden mi kaçırdım uygulamadan takip ediyorum normalde ben çatlayana kadar spermler ölüyor belkide

Biri forumda yazmış ki yumurtanın hemen çatlamaması iyidir belirli bir olgunluğa ulaşır ve sağlıklı gebelikle sonuçlanır. Bu yorum çok mantıklı geldi bana gerçekten belki de 9 aydır aslında yumurtam tam büyümeden çarlıyordu ve çok ağrılı ve yoğun geçiriyordum bu benim için hem işaret hemde doğru aydır belkide umut işte

Peki ben bu testlerle yumurtanın çatladığını nasıl anlayacağım? Çok uzun süre böyle iki çizgi olursa sorun oluyor mu acaba

Biri forumda yazmış ki yumurtanın hemen çatlamaması iyidir belirli bir olgunluğa ulaşır ve sağlıklı gebelikle sonuçlanır. Bu yorum çok mantıklı geldi bana gerçekten belki de 9 aydır aslında yumurtam tam büyümeden çarlıyordu ve çok ağrılı ve yoğun geçiriyordum bu benim için hem işaret hemde doğru aydır belkide umut işte
Evet olabilir mantıklı bence o yüzden değerlendirebilirsin bugunu de

Bak şimdi çektim hala eşit gibi geliyo bana ya emin olamıyorum asla
en son ki pik gözüküyor ama bana göre en iyi test laboquick in kaset formundaki ovülasyon testleri her şeyi o kadar net gösteriyo ki çatladı mı pik mi ayırt edebilcek düzeyde . size tavsiyem pik bile olsa bir gün boşluk bırakın araya. o günden illa hamile kalmıyorsunuz bir gün önceki ya da üç gün önceki spermden bile hamile kalabiliyosunuz

en son ki pik gözüküyor ama bana göre en iyi test laboquick in kaset formundaki ovülasyon testleri her şeyi o kadar net gösteriyo ki çatladı mı pik mi ayırt edebilcek düzeyde . size tavsiyem pik bile olsa bir gün boşluk bırakın araya. o günden illa hamile kalmıyorsunuz bir gün önceki ya da üç gün önceki spermden bile hamile kalabiliyosunuz
Haklısınız bu sabah değerlendirdim boşluk bırakıcam bugünü artık nasip kısmet ya gün aşırı bir haftadır değerlendirdim

Biraz önce bugünün testini yaptım şuan yumurta çatlamış mı oluyor? Tamamen silik çıktı çizgi

Eklentiler

• IMG_6063.webp
    IMG_6063.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 6
Back
X