N nini01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2025 6 0 1 28 Cumartesi 14:30 Konu Sahibi Konu Sahibi nini01 #1 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum bugün yani 1 kasım yumurtla mı bakar mısınızz normalde 3 kasım gösteriyor yumurtlama uygulamada Eklentiler IMG_5649.webp 59,6 KB · Görüntüleme: 32
3 gündür ovülasyon testi yapıyorum bugün yani 1 kasım yumurtla mı bakar mısınızz normalde 3 kasım gösteriyor yumurtlama uygulamada
G Gizeemlii0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 1.037 355 38 25 Cumartesi 14:38 Konu Sahibi Konu Sahibi nini01 #2 nini01 .!.: 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum bugün yani 1 kasım yumurtla mı bakar mısınızz normalde 3 kasım gösteriyor yumurtlama uygulamada Genişletmek için tıkla... Evet canım akşama bidaha yap belki daha da koyulur bi tık daha koyu olması lazım çünkü ama bazen olmuyor. En son ilişki ne zaman oldu?
nini01 .!.: 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum bugün yani 1 kasım yumurtla mı bakar mısınızz normalde 3 kasım gösteriyor yumurtlama uygulamada Genişletmek için tıkla... Evet canım akşama bidaha yap belki daha da koyulur bi tık daha koyu olması lazım çünkü ama bazen olmuyor. En son ilişki ne zaman oldu?
N nini01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2025 6 0 1 28 Cumartesi 14:41 Konu Sahibi Konu Sahibi nini01 #3 Gizeemlii0 .!.: Evet canım akşama bidaha yap belki daha da koyulur bi tık daha koyu olması lazım çünkü ama bazen olmuyor. En son ilişki ne zaman oldu? Genişletmek için tıkla... Dün sabah oldu bugünde planlıyorum bakalım
Gizeemlii0 .!.: Evet canım akşama bidaha yap belki daha da koyulur bi tık daha koyu olması lazım çünkü ama bazen olmuyor. En son ilişki ne zaman oldu? Genişletmek için tıkla... Dün sabah oldu bugünde planlıyorum bakalım
G Gizeemlii0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 1.037 355 38 25 Cumartesi 14:44 Konu Sahibi Konu Sahibi nini01 #4 nini01 .!.: Dün sabah oldu bugünde planlıyorum bakalım Genişletmek için tıkla... Dün olduysa sperm vardır follop tüpünde. Yarın sabah yaparsan 48 saatlik sperm daha güçlü olucaktır ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap testin silikleşince muhakkak yine değerlendir
nini01 .!.: Dün sabah oldu bugünde planlıyorum bakalım Genişletmek için tıkla... Dün olduysa sperm vardır follop tüpünde. Yarın sabah yaparsan 48 saatlik sperm daha güçlü olucaktır ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap testin silikleşince muhakkak yine değerlendir