• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Nemunasebetcanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Herkese merhaba, bu ay Ovulasyon testi ile gebelik deniyoruz. Sizce 1 Kasım pik mi? Yoksa hala pik olmadı mı? Son adet tarihim 17 Ekim. Beklenen adet tarihim uygulamaya göre 19 Kasım

Eklentiler

• IMG_1847.webp
    IMG_1847.webp
    47 KB · Görüntüleme: 210
Merhabalar, testim bugün de pik sanırım. Dünü değerlendirdim. Bugünü değerlendireceğim ancak yarın ve sonraki eşimle nöbetlerimiz dolayısı ile görüşemiyoruz, en verimli gün ne zaman?

Eklentiler

• IMG_2255.webp
    IMG_2255.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 184
Yine koyu, ancak açılmaya

yine koyu, ancak dünkü kadar değil, nasıl yorumlamalıyım?
Dün pik yapmış bugün daha az koyu olduğu için çatlamış yani bugünü de değerlendir yarını değerlendirmene gerek yok gebelik olursa zaten bugünden sonra döllenme olur yarının bir önemi yok

Normalde beklenen adet tarihim 19 Kasım ve çok gecikmez. ancak pik gördüğüm tarih 10-11 Kasım. Bu pike göre 25 kasımdan itibaren mi adet gecikmesi olarak düşünmeliyim?

Normalde beklenen adet tarihim 19 Kasım ve çok gecikmez. ancak pik gördüğüm tarih 10-11 Kasım. Bu pike göre 25 kasımdan itibaren mi adet gecikmesi olarak düşünmeliyim?
Evet yumurtlama gecikir ama regl ve yumurtlama arası 13-14 gün olmalı. Ben geçen aylarda reglme 5 gün kala pik gördüm. Regl tarihi de değişti. Durumlar nasıl?

Beklenen regl tarihim yarın, hala regl olmadım
Muhtemelen Ovulasyona göre gecikecek.
Cumartesi çok şiddetli ağrı ile kadın doğuma muayene oldum. Beta - geldi. Ovulasyonun üzerinden 4 gün geçmişti. hemorajik kistim varmış o çok ağrı yaparmış, bilemiyorum. Gebeliğe engel olur mu onu da bilemiyorum, mens ile atılacakmış.. şuan göğüslerimde ağrı mevcut, regl az kaldı muhtemelen

Back
X