- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Nemunasebetcanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbiri pik değil gibi böyle olması gerekiyorHerkese merhaba, bu ay Ovulasyon testi ile gebelik deniyoruz. Sizce 1 Kasım pik mi? Yoksa hala pik olmadı mı? Son adet tarihim 17 Ekim. Beklenen adet tarihim uygulamaya göre 19 Kasım
Merhaba bende bu ay yeni deniyorum 2 gündür yapıyorum siz ne zmaan yaptınız testi bu ay mı ins hepimize nasip ederHiçbiri pik değil gibi böyle olması gerekiyor Eki Görüntüle 3668871
Bende yapıyırum dün başladimMerhaba bende bu ay yeni deniyorum 2 gündür yapıyorum siz ne zmaan yaptınız testi bu ay mı ins hepimize nasip eder
Hm anladım rabbim güzel sonuçlar versin inş gönlünüzce olsunBende yapıyırum dün başladim
Amin hepimiz için inşallahHm anladım rabbim güzel sonuçlar versin inş gönlünüzce olsun
Benim 23 ü pikti değer yükselmesi takip ediyorumMerhaba bende bu ay yeni deniyorum 2 gündür yapıyorum siz ne zmaan yaptınız testi bu ay mı ins hepimize nasip eder
Anladım rabbim nasip etsin inşBenim 23 ü pikti değer yükselmesi takip ediyorum
İnşallah isteyen herkeseAnladım rabbim nasip etsin inş
Evet bugün pik gibi çok koyu çıkmış Bugünleri değerlendirin derimBugün pik mi ne diyorsunuz![]()
yine koyu, ancak dünkü kadar değil, nasıl yorumlamalıyım?
Dün pik yapmış bugün daha az koyu olduğu için çatlamış yani bugünü de değerlendir yarını değerlendirmene gerek yok gebelik olursa zaten bugünden sonra döllenme olur yarının bir önemi yokYine koyu, ancak açılmaya
yine koyu, ancak dünkü kadar değil, nasıl yorumlamalıyım?
Evet yumurtlama gecikir ama regl ve yumurtlama arası 13-14 gün olmalı. Ben geçen aylarda reglme 5 gün kala pik gördüm. Regl tarihi de değişti. Durumlar nasıl?Normalde beklenen adet tarihim 19 Kasım ve çok gecikmez. ancak pik gördüğüm tarih 10-11 Kasım. Bu pike göre 25 kasımdan itibaren mi adet gecikmesi olarak düşünmeliyim?