• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

gece2110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
3
1
1
24
Reglim 2 gün önce bitti .Ovulasyon testim bu şekilde yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_0428.webp
    IMG_0428.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
henüz yumurtlama yok ikiside koyu çizgi olana kadar yapmaya devam edin her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini kesin . ilk idrarla ovülasyona bakmayın

Reglim 2 gün önce bitti .Ovulasyon testim bu şekilde yorumlarmısınız
LH hormonu vücudumuzda sürekli olan bir hormon olduğu için bu şekilde silik görmen normal. T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğu zaman yumurtan çatlamış demek oluyor. Daha sonra yaptığın testlerde de t çizgisi silikleşmeye başlarsa yumurtan başarıyla çatlamış demekmiş. Yani koyuluk gördüğün günden itibaren üç gün değerlendirmen gerekiyor

Kizlar ovualsyon testlerim ortadaki iki testte pik gördüm ve bugün kremsi akıntım geldi en alttaki ni bugün yaptım en başta sılikti 14 dk yarım saat sonra bu kadar koyulasti sizce catlamismi yumurtam

Eklentiler

• 17635876939862598569003833728534.webp
    17635876939862598569003833728534.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar ovualsyon testlerim ortadaki iki testte pik gördüm ve bugün kremsi akıntım geldi en alttaki ni bugün yaptım en başta sılikti 14 dk yarım saat sonra bu kadar koyulasti sizce catlamismi yumurtam
İlk baştaki halini bilmediğim için şuanki haline göre yorum yapıyorum çatlamak üzere. Pik olduğunda çatlama seviyesine ulaşmış oluyor eğer diğer gün yaptığın testte yada 1-2 gün içinde silikleşmeye başlarsa sorunsuz çatlamış demek oluyor

Eki Görüntüle 3676350 Bana da bakar mısınız nasıl ilerlemem lazım bundan sonra
Seninki kesin pik olmuş ama yarında mutlaka test yap eğer t çizgisi silikleşmeye başlarsa yumurtan çatlamış demektir. Bugünü yarını ve mümkünse diğer günüde değerlendirmen gerekiyor ama bugün ve yarını kesin değerlendir

Seninki kesin pik olmuş ama yarında mutlaka test yap eğer t çizgisi silikleşmeye başlarsa yumurtan çatlamış demektir. Bugünü yarını ve mümkünse diğer günüde değerlendirmen gerekiyor ama bugün ve yarını kesin değerlendir
Teşekkür ederim canım yarın bir daha yaparım test bugünü değerlendirdik yarın da değerlendirme olur inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırı

Back
X