Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba daha çok erken yumurtlama için siz her gün yapmaya devam edin testiReglim 2 gün önce bitti .Ovulasyon testim bu şekilde yorumlarmısınız
Silik olması herhangi bir şeyi ifade etmiyor yani değil mi değerlendirmeme gerek yokMerhaba daha çok erken yumurtlama için siz her gün yapmaya devam edin testi
Aynen şuan gerek yok eğer adetleriniz düzenliyse adet bittikten 1 hafta sonra falan yavaştan koyulaşmaya başlıyor genelde şuan yumurtlama yok gibiSilik olması herhangi bir şeyi ifade etmiyor yani değil mi değerlendirmeme gerek yok
Tamamdır sağolunAynen şuan gerek yok eğer adetleriniz düzenliyse adet bittikten 1 hafta sonra falan yavaştan koyulaşmaya başlıyor genelde şuan yumurtlama yok gibi
LH hormonu vücudumuzda sürekli olan bir hormon olduğu için bu şekilde silik görmen normal. T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğu zaman yumurtan çatlamış demek oluyor. Daha sonra yaptığın testlerde de t çizgisi silikleşmeye başlarsa yumurtan başarıyla çatlamış demekmiş. Yani koyuluk gördüğün günden itibaren üç gün değerlendirmen gerekiyorReglim 2 gün önce bitti .Ovulasyon testim bu şekilde yorumlarmısınız
İlk baştaki halini bilmediğim için şuanki haline göre yorum yapıyorum çatlamak üzere. Pik olduğunda çatlama seviyesine ulaşmış oluyor eğer diğer gün yaptığın testte yada 1-2 gün içinde silikleşmeye başlarsa sorunsuz çatlamış demek oluyorKizlar ovualsyon testlerim ortadaki iki testte pik gördüm ve bugün kremsi akıntım geldi en alttaki ni bugün yaptım en başta sılikti 14 dk yarım saat sonra bu kadar koyulasti sizce catlamismi yumurtam
Seninki kesin pik olmuş ama yarında mutlaka test yap eğer t çizgisi silikleşmeye başlarsa yumurtan çatlamış demektir. Bugünü yarını ve mümkünse diğer günüde değerlendirmen gerekiyor ama bugün ve yarını kesin değerlendirEki Görüntüle 3676350 Bana da bakar mısınız nasıl ilerlemem lazım bundan sonra
Teşekkür ederim canım yarın bir daha yaparım test bugünü değerlendirdik yarın da değerlendirme olur inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırıSeninki kesin pik olmuş ama yarında mutlaka test yap eğer t çizgisi silikleşmeye başlarsa yumurtan çatlamış demektir. Bugünü yarını ve mümkünse diğer günüde değerlendirmen gerekiyor ama bugün ve yarını kesin değerlendir
Rica ederim canımm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bu güzel haber almak hepimize nasip olurTeşekkür ederim canım yarın bir daha yaparım test bugünü değerlendirdik yarın da değerlendirme olur inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırı
Amin canım aminnnnRica ederim canımm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bu güzel haber almak hepimize nasip olur![]()
Naptınız devam edine koyulaştı mıReglim 2 gün önce bitti .Ovulasyon testim bu şekilde yorumlarmısınız