• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Xemcekarex

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
103
Merhaba buraya Ovulasyon testimi atacağım yorumlarsanız sevinirim. Bugün sıvı da geldi aynı zamanda ordan da yumurtlama dönemim olduğunu düşündüm açıkçası. Yarın yumurtlama günüm olarak düşündüm dolayısıyla bugün ve yarın ilişki mantıklı bir zamanlama olur heralde

Eklentiler

• IMG_5495.webp
    IMG_5495.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba buraya Ovulasyon testimi atacağım yorumlarsanız sevinirim. Bugün sıvı da geldi aynı zamanda ordan da yumurtlama dönemim olduğunu düşündüm açıkçası. Yarın yumurtlama günüm olarak düşündüm dolayısıyla bugün ve yarın ilişki mantıklı bir zamanlama olur heralde
Evet pik olmuş silikleşene kadar ilişkiye girin bugün yarın ve bir sonraki günü de değerlendirin

Eklentiler

• IMG_78DEEB62-4FDD-471B-A112-535239E96B1B.webp
    IMG_78DEEB62-4FDD-471B-A112-535239E96B1B.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_6814.webp
    IMG_6814.webp
    17 KB · Görüntüleme: 65
Benimkine de bakabilir misiniz
Ben bu süreçte baya iyi öğrendim . Görüntü net ise pik olmaya başlamış . Bu ne demek yumurtlama muhtemelen yarın olacak demek. Kiminin 2 gün pik goruyor kiminin 1 gün .
Pik günü ilişki en mantıklısı . Yumurta catlamadan meydana gelmesi daha iyi yani çünkü spermler yaklaşık 3 gün yaşıyor. Ama garantiye almak için pik günü ve sonraki günü değerlendirmek faydalı olacaktır

Sizinde bugün pik olmuş. Bugün pazar ve pazartesi değerlendirin tutar inşallah
Tamam teşekkür ederim 🙏🏻
Ben bu süreçte baya iyi öğrendim . Görüntü net ise pik olmaya başlamış . Bu ne demek yumurtlama muhtemelen yarın olacak demek. Kiminin 2 gün pik goruyor kiminin 1 gün .
Pik günü ilişki en mantıklısı . Yumurta catlamadan meydana gelmesi daha iyi yani çünkü spermler yaklaşık 3 gün yaşıyor. Ama garantiye almak için pik günü ve sonraki günü değerlendirmek faydalı olacaktır
Şu üç günü her gün değerlendirmek garanti olacak o zmn.umarım sık olması şansı azaltmaz 🤦🏻‍♀️

Tamam teşekkür ederim 🙏🏻

Şu üç günü her gün değerlendirmek garanti olacak o zmn.umarım sık olması şansı azaltmaz 🤦🏻‍♀️
Hayır zaten normal günlerde gün aşırı yumurtlama günlerinde her gün ilişki diyor kadın doğum uzmanları da

Tamam teşekkür ederim 🙏🏻

Her gün ilişki zarar vermiyormuş bilindiği gibi gün içinde birden fazla olması belki etkiler yazıyordu . Benim aldığım testle neredeyse çoğu kişi aynı ay hamile kalmış . Ama her daim öyle olacak diye birsey yok sperm kalitesi yumurta kalitesi hormonlar vs hersey etkili. Ama bu testler çok mantıklı . Hayırlısı olsun hepimiz için

Her gün ilişki zarar vermiyormuş bilindiği gibi gün içinde birden fazla olması belki etkiler yazıyordu . Benim aldığım testle neredeyse çoğu kişi aynı ay hamile kalmış . Ama her daim öyle olacak diye birsey yok sperm kalitesi yumurta kalitesi hormonlar vs hersey etkili. Ama bu testler çok mantıklı . Hayırlısı olsun hepimiz için
Siz hangi marka kullanıyorsunuz

Merhaba bende ovulasyon kullanıyorum
Dün yaptığımda koyulasmaya başladı ama tam c çizgisiyle aynı koyulukta değildi bugün pik olur diye bekliyordum bugün de silikleşmiş şekilde neden böyle oldu acaba dün mü o zmn pik oldu sizce bilemedim

Daha önce de denedim o zmn pik olduğunda tam olarak iki çizgi aynı koyulukta olmustu

Eklentiler

• 20260201_001729.webp
    20260201_001729.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 20260201_190058.webp
    20260201_190058.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 77
Dün yaptığımda koyulasmaya başladı ama tam c çizgisiyle aynı koyulukta değildi bugün pik olur diye bekliyordum bugün de silikleşmiş şekilde neden böyle oldu acaba dün mü o zmn pik oldu sizce bilemedim

Daha önce de denedim o zmn pik olduğunda tam olarak iki çizgi aynı koyulukta olmustu
31 i pik olmuş olabilir normalde aynı koyulukta olması gerekiyor ama testler yüzde yüz yansıtmadığı için değerlendirseydiniz çok iyi olurdu . Bir de bazen lh dalgalanmaları olabiliyormus o yüzden test yapmaya da devam edin mutlaka (dalgalanma olunca pik yapmış gibi gözükebilir diyordu )

Trendyoldan laboquick aldım yorumların çoğu çok iyi neredeyse herkes memnun kalmış ama garanti olsun isterseniz ekstra bir marka alıp onla da kıyaslayabilirsiniz
Bende ondan kullanıyorum çok güveniyorum doğru sonuçlar

Dün yaptığımda koyulasmaya başladı ama tam c çizgisiyle aynı koyulukta değildi bugün pik olur diye bekliyordum bugün de silikleşmiş şekilde neden böyle oldu acaba dün mü o zmn pik oldu sizce
31 i pik olmuş olabilir normalde aynı koyulukta olması gerekiyor ama testler yüzde yüz yansıtmadığı için değerlendirseydiniz çok iyi olurdu . Bir de bazen lh dalgalanmaları olabiliyormus o yüzden test yapmaya da devam edin mutlaka (dalgalanma olunca pik yapmış gibi gözükebilir diyordu )

Evet dün ve bugün değerlendirildi
Yapmaya devam edeceğim bakalım bir kac gun

Back
X