Teşekkür ederim. Değerlendirdim peki test yapmaya devam etmeliyim sizce , birde9 Nisan yumurtlama tarihiniz 3 günü degerlendirin mutlaka
Çatlama gorduyseniz gerek yok testeTeşekkür ederim. Değerlendirdim peki test yapmaya devam etmeliyim sizce , birde
9 nisanı ve 3 günü değerlendirip teste devam edin siliklşemeye başladıysa çatlama olmuş demektir 17 gün sonra gebelik testi yap canım inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın bende suan ovulasyon testi kullanıyorum hayırlısıyla inşallahMerhaba arkadaşlar, reglimin bittiği günden beri ovulasyon testi yapıyorum ve ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini 28 mart'ta başladı reglim 2 Nisan'da bitti üç Nisan'da yapmaya başladım ve dikkatli bir şekilde her gün aynı saat yapıyorum ve sıvı alımına dikkat ediyorum. 6 ve 7 Nisan'da hafif çizgi çıktı 9 nisanda ise net çizgi çıktı 10 Nisan'da ise düne göre daha az ama belli olan bi cizgi çıktı şimdi ne zaman yumurtlama olmuş oluyor, lütfen yardımcı olurmusunuz.
Eki Görüntüle 3723261
9 nisanı ve 3 günü değerlendirip teste devam edin siliklşemeye başladıysa çatlama olmuş demektir 17 gün sonra gebelik testi yap canım inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın bende suan ovulasyon testi kullanıyorum hayırlısıyla inşallah
Adet günüme 7 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı aceba
Canım belki çıkar belki geç döllenme olursa çıkmayadabilir şimdi çıkmazsa üzülürsün bence beklemeni tavsiye ederim adetini ama için içine sığmıyorsa yap bakalımAdet günüme 7 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı aceba
Yapmicam sanırım çünkü regli olacağım zaman hep bı sinir basardi beni o basdi yine o yüzden bı hevesim kırıldıCanım belki çıkar belki geç döllenme olursa çıkmayadabilir şimdi çıkmazsa üzülürsün bence beklemeni tavsiye ederim adetini ama için içine sığmıyorsa yap bakalım
Dongunuz kaç günde bir?Merhaba arkadaşlar, reglimin bittiği günden beri ovulasyon testi yapıyorum ve ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini 28 mart'ta başladı reglim 2 Nisan'da bitti üç Nisan'da yapmaya başladım ve dikkatli bir şekilde her gün aynı saat yapıyorum ve sıvı alımına dikkat ediyorum. 6 ve 7 Nisan'da hafif çizgi çıktı 9 nisanda ise net çizgi çıktı 10 Nisan'da ise düne göre daha az ama belli olan bi cizgi çıktı şimdi ne zaman yumurtlama olmuş oluyor, lütfen yardımcı olurmusunuz.
Eki Görüntüle 3723261
Benim testimide değerlendir misiniz ?9 nisanı ve 3 günü değerlendirip teste devam edin siliklşemeye başladıysa çatlama olmuş demektir 17 gün sonra gebelik testi yap canım inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın bende suan ovulasyon testi kullanıyorum hayırlısıyla inşallah
Sanırım 15-16-17 de yumurtalama olmuşBenim testimide değerlendir misiniz ?
Bugün 19mayis 15.30da yaptığım testi pik gibi ben kafam karışıp 14unu degerlendik bugun göğsümde agri olunca bir yapayim testi dedim ve böyle cikmis bir bakabilir misinizSanırım 15-16-17 de yumurtalama olmuş
Senin bugün pik olmuş canımBugün 19mayis 15.30da yaptığım testi pik gibi ben kafam karışıp 14unu degerlendik bugun göğsümde agri olunca bir yapayim testi dedim ve böyle cikmis bir bakabilir misiniz
Yarın da yapacağım siliklesince mi değerlendirelim yoksa bugün ve yarın üst üste mi değerlendirelimSenin bugün pik olmuş canım
Bugün yarın hatta bir sonraki gün silikleşme olursa zaten yumurtlama gerçekleşmiş olurYarın da yapacağım siliklesince mi değerlendirelim yoksa bugün ve yarın üst üste mi değerlendirelim
Tam kopkoyu olmadı ama diğer günlerin en koyusuydu teşekkür ederimSanırım 15-16-17 de yumurtalama olmuş
Az onceki yaptığım teste siliklesmistiTam kopkoyu olmadı ama diğer günlerin en koyusuydu teşekkür ederim
Az önce yaptim böyle gorunuyorBugün yarın hatta bir sonraki gün silikleşme olursa zaten yumurtlama gerçekleşmiş olur
Bugün ve yarın mutlaka değerlendir canımAz önce yaptim böyle gorunuyor