• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

hamilekal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba hanımlar bu forumda yeniyim. Çok eskiden beri takip ederim herseyi burdan araştırırım. Şimdi de biseyler yazmak bana da nasip oldu. Ben 5yasinda bir kızı olan bir anneyim. Tekrar hamile kalmak istiyorum ovulasyon testi yaptım. Ama kafam karıştı sizce teste daha devam edeyim mi yoksa çatlama oldu mu?

Eklentiler

• 27440.webp
    27440.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba hanımlar bu forumda yeniyim. Çok eskiden beri takip ederim herseyi burdan araştırırım. Şimdi de biseyler yazmak bana da nasip oldu. Ben 5yasinda bir kızı olan bir anneyim. Tekrar hamile kalmak istiyorum ovulasyon testi yaptım. Ama kafam karıştı sizce teste daha devam edeyim mi yoksa çatlama oldu mu?
Canım tek bir testten git bu şekilde anlaması çok güç ve idrar fazla damlatılmış bazılarında

Canım tek bir testten git bu şekilde anlaması çok güç ve idrar fazla damlatılmış bazılarında
Uzun teste bakmayın onu öylesine denedim diger kaset teste bakın son hali şuan şöyle

Eklentiler

• 27450.webp
    27450.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 26
Merhabalar şimdiki yaptığım testi cok silikleşti acaba dünkü pikti bugünde yumurtlama mi oldu

Eklentiler

• 27513.webp
    27513.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 17
Back
X