Ovülasyon testi

Thancs woman vitamin önerdi 2. Aya gebe kalırsın dedi 3. Kutuya geçtim daha bir şey yok böyle dediği için çok kötüye yormadım kötü bir şey olsa öyle bir şey demezdi sen ne kullanıyorsun
Devletteki doktor duphaston ve matofin verdi onları kullanıyordum özele gittim o doktor da bırak bunları kullanma dedi sadece işte femara verdi onu kullanıyorum bakalım

Devletteki doktor duphaston ve matofin verdi onları kullanıyordum özele gittim o doktor da bırak bunları kullanma dedi sadece işte femara verdi onu kullanıyorum bakalım
Aaa Duphastonu bende kullanıyorum reglimin 15.-25. Güne kadar sen neden kullanıyorsun ben korunmasızdan sonra düzensiz regl yaşadım döngümü düzeltelim dedi 28 güne bir geliyor onuda 3 ay kullan dedi

Hadi İnsaAllah olur ovulasyona devam edin daha var ama bence gün asırı ilişki devam edin yumurtlama günü değil de ondan önce 2 gün daha değerli diyorlar
İnşAllah bacım ya doktorum femara verdi ya işte onu adetin 3. Günü kullan 5 gün dedi sonra şu günler birlikte olun 3 gün dedi

Aaa Duphastonu bende kullanıyorum reglimin 15.-25. Güne kadar sen neden kullanıyorsun ben korunmasızdan sonra düzensiz regl yaşadım döngümü düzeltelim dedi 28 güne bir geliyor onuda 3 ay kullan dedi
Bende düzensiz regl oluyordum banada o yüzden vermişti kullanıyordum diğer doktor kullanma dedi bıraktım ama bn onu kullanırken kahverengi akıntım fln geldi 3 5 gün sonra regl oldum regl bitti 1 hafta sonra tekrardan kahverengi akıntı geldi ama şimdi kullanmıyorum işte

Bende öyle bir sorun olmadı kullanmıyorsun ya şuan Reglin nasıl düzene girdi mi

Daha yeni bıraktım daha inşAllah düzene girer peki seninki düzene girdi mi
3. Kutuya geçtim askım işte bir kutu içtiğim de olmamıştım onu söktü 4. Kutuyu kullanıp bakıcam artık

`