Tek çizgi çıkması yumurtan çatladı demek bu akşamı değerlendirTeşekkürler Akasya.. Dün çift çizgi çıkmasına ragmen bugün tek çizgi sanırım bu ayda olmadı
bazi sitelerde sabah idraririyla ovulasyon testi yapin diyo bazilarinda sizin dediginiz gibi...bi günde neden bu kadar test yaptınki 4 saat öncesinde sıvı almadan akşam 6 da yap bi tane hergün düzenli olarak çift çizgiyi yakalayınca yakında yumurtlayacaksın anlamına geliyor ondan sonraki 1 haftayı değerlendir
Yumurtanız çatlamış bu günü mutlaka değerlendirin.merhaba arkadaşlar
bende dün çift çizgiyi gördüm ama bugün çıkmadı ne anlama geliyor
Fotoğraf paylaşırsan daha iyi yorumlayabilirim.bu sabah çalıştık yeterli midir acaba hiç bişey anlamadım ben bu testten
çalıştığım için attım öncekileri de saklamadımdün t ye yakın bir koyuluk vardı bugün gözükmeyecek kadar az kaçırdım diye korkuyorum
kızlar merhaba,
dün ve bugün tesleri yaptım.. ama pek anlayamadım , yorumlarınız nedir ?
merhaba damdam; test yapmaya devam et yumurtlama gününe yaklaştıkça t de koyulaşıcak. yumurtlama gününde hemen hemen C kadar bi koyuluğa ulaşıyor buarada tabiki adetin 1 . gününden itibaren sayıp 14-19 gün arası birer gün arayla birleşmeye çalış. bende 11. günümde başlamıştım . 18. gün muhtemelen yumurtladım. 19. gün sabahıda aynı koyulukta çıktı benim.C VE T aynı koyuluktaydı.benımde c koyu t sılık bu duurmda ne oluyor..
merhaba damdam; test yapmaya devam et yumurtlama gününe yaklaştıkça t de koyulaşıcak. yumurtlama gününde hemen hemen C kadar bi koyuluğa ulaşıyor buarada tabiki adetin 1 . gününden itibaren sayıp 14-19 gün arası birer gün arayla birleşmeye çalış. bende 11. günümde başlamıştım . 18. gün muhtemelen yumurtladım. 19. gün sabahıda aynı koyulukta çıktı benim.C VE T aynı koyuluktaydı.
Teste yeni başlayanlar için değişimi böyle anlayabilirsiniz belki.foto yükledim.
Damdam, evet canım koyuluğu yakaladığımda gecede yaptım. Dahada koyulaşmıştı hatta o gecenin sabahı yani 19. Gün bida yaptım yine koyuydu. Sonra bida yapmadım zatn yumurtalıklarımda hafif ağrı oldu anladm o zamn yumurtladığımı.yani herkesin 14. Gün olcak diye bişi yok. Benim 18. Gün oldu.sende denemeye devam et resimdeki koyuluğa ulaşana kadar. Ve günaşırı birleşme olursa hamilelik şansın daha yüksek olur. Biz bi 10 gün denedik sürekli.bakalm ne olcak görcez.[/QUOT
Ins olursn cnm allah gonlune gore versin bakalm adetime iki gun kaldi ama.kasklarm.agrio bir haftadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?