• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
140
Puanlar
73
merhabalar ovulasyon testi aldım içinde yazılana göre uyguladım ama bilen varsa yardımcı olabilirmi ? 8 martta adet oldum iğneyle adetim gecikmişti.2 kere test yaptım tek çizgi koyu diğeri çok hafif çıktı.yumurtlama olmuyor sanırım.test için geç mi kaldım acaba?yada geçmi yumurtlayacağım?

merhabalar ovulasyon testi aldım içinde yazılana göre uyguladım ama bilen varsa yardımcı olabilirmi ? 8 martta adet oldum iğneyle adetim gecikmişti.2 kere test yaptım tek çizgi koyu diğeri çok hafif çıktı.yumurtlama olmuyor sanırım.test için geç mi kaldım acaba?yada geçmi yumurtlayacağım?
Testi ne zaman yaptn canm? Adet dongün kaç gün?

Testi ne zaman yaptn canm? Adet dongün kaç gün?
adetim normalde 25ti ama doğum kontrol ilacını bırakınca adet olmadım bu ay 8inde iğneyle adet oldum önümüzdeki ayı bilemiyorum.testi 2-3 gündür yapıyorum.

adet olcakmışım gibi ağrım ve kasılmalar var adetimede var daha hamilelik olabilirmi?pek yormak istemiyorum ama

adet olcakmışım gibi ağrım ve kasılmalar var adetimede var daha hamilelik olabilirmi?pek yormak istemiyorum ama
Canim hapları biraktiktan sonra normale dönse yumurtlama bu kadar geçe kalmazdı diye tahmin ediyrm.

Eklentiler

• 20150316_130228.webp
    20150316_130228.webp
    17 KB · Görüntüleme: 144
Super :) uzuluyordun goremedim diye kacinci gunde cift cizgi yakaladin ? Bay a kac gun var ?
Canim benim gec yumurtlama oldu. 28. Günde yakaladm canım. Adet olmayi bekledgm günde yunurtladm. Bat 30 veya 31 mart gibi olmasi gerekiyr.

Adet duzensizligi varmiydi daha once
Yoktu canim evlendikten sonra ikinci ayimda üçüncü ayimda basladi 3 aydir gecikiyorm surekli. Berbat bi durum. Inşallah hamis olurumda gecikmenin sebebi bebek olur.

Yoktu canim evlendikten sonra ikinci ayimda üçüncü ayimda basladi 3 aydir gecikiyorm surekli. Berbat bi durum. Inşallah hamis olurumda gecikmenin sebebi bebek olur.
Hadi bakalim insallah cnm benimde bata kaldi 3 gun

Resim varsa yükler misin?
Sabah evden cikmadan yaptim attim valla istedigim koyulukta olmayinca artik kismet kaldi 3 gun dedim yarin yapmiycam artik cok etkileniyorum zaten varysa belli olur yoksada napalim kismet diger aylara ddemekistiyorim acikcasi :(

Back
X