ovulasyon testi

Masaldmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
35
29
3
35
Kizlar yorumlayabilir misiniz yumurtlama olmus mu

Eklentiler

• img1481213906430.webp
    img1481213906430.webp
    9 KB · Görüntüleme: 183
13. gün yumurtlama olmuş. 16. günde birden tamamen boşken koyuya geçmez. 16nın öncesi ve sonrası tamamen tek çizgi duruyor normalde yavas yavas hafif çizgi çıkar.

resimlerde 13 ve 16 koyu gibi ya ona sormustum :) cunku benim bekleyince koyulasiyor ama ilk 5dk falan degil .ilk kez kullaniyorum nasil cozecegim acaba :) en uygun saat nedir acaba bunun icin

resimlerde 13 ve 16 koyu gibi ya ona sormustum :) cunku benim bekleyince koyulasiyor ama ilk 5dk falan degil .ilk kez kullaniyorum nasil cozecegim acaba :) en uygun saat nedir acaba bunun icin
Öğleden sonra saat 3 en uygun zaman. 5 dk içinde çıkan sonuç doğrudur, uzun beklerse sağlıklı sonuç olmaz.

coook tesekkur ediyorum . en koyuyu yakaladiktan yaklasik 24 saat sonra catlama oluyor degil mi ?

coook tesekkur ediyorum . en koyuyu yakaladiktan yaklasik 24 saat sonra catlama oluyor degil mi ?
Çatlama saatini bilmek biraz zor ama o civarda diyebiliriz genelde koyudan sonra ertesi gün silik çıkar. Garantiye almak için adet biter bitmez her gün saat 3te test yapın, gün aşırı ilişkiye girin.

ben kimyasal gebelik yasadim hic alakasiz bir zamanda yumurtladiigimi farkettim . kontrol edip yapalim daha saglikli diye dusundum :)

bir ay erken ,bir ay gec yumurtluyorum.ama adetim hep 30gune oluyor duzenli.degisik bir durum galiba dogru olani bittikten sonra hemen hergun takip etmek.tesekkurlerr cok sagolĺll:)

bir ay erken ,bir ay gec yumurtluyorum.ama adetim hep 30gune oluyor duzenli.degisik bir durum galiba dogru olani bittikten sonra hemen hergun takip etmek.tesekkurlerr cok sagolĺll:)
Bende sizin gibiyim aynen öyle erken geç olabiliyor, ben gün aşırıya başladım devam ediyorum hem akılda soru işareti kalmaz. :KK51:

ilk hamileligimde 10.haftada kurtaj olmal zorunda kaldim .ve 3ay falan adet olmamistim ona ragmen hamile kalmisim ama kalbi durdu malesef. sonra adetten bikac gun once hamile kaldim kimyasal denildi deger dustu o da dustu. adet oldum bir kere bakalim takiple yapmaya karar verdim...adetlerim ilk kurtajdan sonra cok duzeldi ama yumurtlamam bir degisik :) ne kadar zamandir test deniyorsun canimm

ben gun asiri da denedim denk gelmedi kurtajdan sonra 6ay korundum.sonra 6 ay olmadi hic gun asiri da yapsam:) tam dedim ki aman napim olmuyorrr o ay hamile kaldim o da kimyasal oldu. simdi deli gibi korkuyorummmmm

vucutta sasirdi napacagini :) insallah bu testlerlee hemennnn bu ay saglikli bi gebeligimiz olur.Allah hepimize nasip etsinnn

ilk hamileligimde 10.haftada kurtaj olmal zorunda kaldim .ve 3ay falan adet olmamistim ona ragmen hamile kalmisim ama kalbi durdu malesef. sonra adetten bikac gun once hamile kaldim kimyasal denildi deger dustu o da dustu. adet oldum bir kere bakalim takiple yapmaya karar verdim...adetlerim ilk kurtajdan sonra cok duzeldi ama yumurtlamam bir degisik :) ne kadar zamandir test deniyorsun canimm
Canım ben testi 2 ay kullandım. Bu ay artık teste gerek kalmadı yumurtlama günümü anlıyorum vücudumun tepkilerinden. Allah herkese nasip etsin inşallah, ne zamandır evlisin ?

Merhaba arkadaşlar ben 2-4 aralık adet dönemimdi adetten sonra 10 gün ovulasyon testi yaptım 10 ve 11 gün netti 11 günü akşamı silikleşti ama 12 günü yine çift çizgi çıktı 14 günü silik olmuş ben anlamadm hala neden çift çizgi cıkıo yumurtlama ne zaman olmuş oluyo yardımcı olurmusuunz fotoğrafıda eklyrm

Eklentiler

• IMG_0405.webp
    IMG_0405.webp
    28 KB · Görüntüleme: 66
Back
X