ovulasyon testi

Merhaba arkadaşlar ben 2-4 aralık adet dönemimdi adetten sonra 10 gün ovulasyon testi yaptım 10 ve 11 gün netti 11 günü akşamı silikleşti ama 12 günü yine çift çizgi çıktı 14 günü silik olmuş ben anlamadm hala neden çift çizgi cıkıo yumurtlama ne zaman olmuş oluyo yardımcı olurmusuunz fotoğrafıda eklyrm
Ogünden sonra nasıl çıktı testiniz ? Belki testte sıkıntı çıkmıştır veya hormonlar o anda yüksektir. Önemli olan ondan sonra nasıl çıktığı.

Ogünden sonra nasıl çıktı testiniz ? Belki testte sıkıntı çıkmıştır veya hormonlar o anda yüksektir. Önemli olan ondan sonra nasıl çıktığı.
Canım resmî attım herkes 12 günden snra catlamış dio bende 11 sonrası gibi hesap ettim ona göre davrandım büyük ihtimal olmycal:/

Eklentiler

• IMG_0405.webp
    IMG_0405.webp
    28 KB · Görüntüleme: 59
Bugün kaçıncı günün ?
Dün 14 gündü son test o işte bugn 15 gün zaten benm adet 26 gün 12 günde normalde ama 10 günde çok net çift çizgi çıkınca bide ilk defa kullandgm için oldu sandım cnkü test kılavuzunda çift çizgi çıksa birakn test yapmayı yazyrdu ben meraktan devam ettim 11 günde öle oldu 11 gün akşamı yaptm silik oldu 12 biraz daha net oldu 13 yapmadım 14 tam silik oldu bende bu yüzde. Buraya üye oldum sizlerden bilgi alyıö dedim hiç bişy bilmiom cnkü bende bu sefer olacak die sevniodum:(

Dün 14 gündü son test o işte bugn 15 gün zaten benm adet 26 gün 12 günde normalde ama 10 günde çok net çift çizgi çıkınca bide ilk defa kullandgm için oldu sandım cnkü test kılavuzunda çift çizgi çıksa birakn test yapmayı yazyrdu ben meraktan devam ettim 11 günde öle oldu 11 gün akşamı yaptm silik oldu 12 biraz daha net oldu 13 yapmadım 14 tam silik oldu bende bu yüzde. Buraya üye oldum sizlerden bilgi alyıö dedim hiç bişy bilmiom cnkü bende bu sefer olacak die sevniodum:KK43:
Tamam zaten neden üzülüyosun ki herşey yolunda, o karışıklık olmuş olabilir sonuçta yumurtladın ve çatladı nasipse bebek oluşur :KK36:

Tamam zaten neden üzülüyosun ki herşey yolunda, o karışıklık olmuş olabilir sonuçta yumurtladın ve çatladı nasipse bebek oluşur :KK36:
Ben işte 10 11 12 gün temas yaşdm olmuo bu demki :110: buarada ne kadar iyi biriniz beni tenkit edersnz cevap vermeniz beni çok mutlu etti inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur:KK15:

Ben işte 10 11 12 gün temas yaşdm olmuo bu demki :110: buarada ne kadar iyi biriniz beni tenkit edersnz cevap vermeniz beni çok mutlu etti inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur:KK15:
Amin canım teşekkür ederim. Sen tam zamanında ilişkiye girmişsin önemli günlerde yani hiç merak etme aklına şüphe getirme herşey normal, sadece nasipse bebek oluşacak :KK51:

merhaba :) sizler ne durumdasiniz? bu simdi ovulasyon oliyor degil mi :)

Eklentiler

• 20161221_161415.webp
    20161221_161415.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 63
canım benim 10 gum onceden boyle silik cikmaya basladi taaa.umudu kestim ben de ama yaptim .daha bugum boyle cikti.vazgwcme devam et :)

adetim duzensiz bir de duauk yasadim gecen ay . bu ay takipteyim:) simdi bugun yarin mi catlicak yumosum ya

takip edip isteyince hamile kalamiyorum.aman neyse dedigimde hamile kaliyorum ama nasip kaybettim 2kere bebislerimi.bu sefer saglikla olsun insallahhhh

Ay inşallah canım bnde ilk kez ovulasyon kullanıyorum 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum pco cıktı gecen ayda bakalım soğan kürü yapıyorum nasip

insallah gonlune gore versin Allahh.benim de pco vardi hemde taa lise yillarimdan .duzene girdi suan cikmiyor cok sukur ama sunu diyeyim sogan kuru cok ise yariyor emin ol ,hamile kalmayi basardim ama insallah saglikla dogmasini basarsam bir de :) hepimize en kisa zamanda versin Allah .

pco duzelmiyor ama adetler duzene sokulup hormonlar bi duzene girdiginde halloluyor hic merak etmee

Benim 1 ay once lh yüksek cıktı 1 aydır matofin kullanıyorum hayıt tohumu çayı içiyorum birde inş inmiştir ilk kez regl olmadım p şekildeöğrendim ama oldum 13 Aralık da bi defalık bişeydi çok şükürki siz soğan kürü ile mi hamile kaldınız

caanim ben sogan kuru ile temizzlensin dedim .gercekten adetim falan duzenli oldu o zaman . sonra da hamile kaldim.yumurtlama gunune dikkat etmiyordum onceden.artik bakicam bakalim :)

Back
X