• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

merhaba kizlar,
normalde 4 mart yumurtlama günüm.28 28 günde 1 adet oluyorum.28 Şubatta eşimle denememiz oldu daha sonra ayarlayamadık.Bu ay geçti diye ben ovulasyon testi yapmadım.5 martta eşimle tekrar denememiz oldu.Sonra hadi bi bakayım dedim 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum üst üste 3 gündür de T çizgisi kopkoyu çıkıyor C daha silik çıkıyor ona göre ama o da silik değil yani.Bugün sabah uyandım pembe renkli kanamam var hafif bir şekilde.Kasık ağrım ve midem bulantım var.
Size sormak istediğim ben daha yumurtlamadım mı acaba.Yorum yapacak arkadaşlara ihtiyacım var.Bu arada prolaktin hormonum 47 çıktı.Dostinex kullanıyorum haftada 2 gün.
Bende dostinex kullanıyordum fakat yumurtlamadan sonra bıraktım hep 2 ay boyunca.Sanırım yeni yumurtlama oldu koyu olduğu günün ertesi günü yumurtlama günün oluyor zaten.Takip ettin mi o şekilde

Bende dostinex kullanıyordum fakat yumurtlamadan sonra bıraktım hep 2 ay boyunca.Sanırım yeni yumurtlama oldu koyu olduğu günün ertesi günü yumurtlama günün oluyor zaten.Takip ettin mi o şekilde
ç
Cevabın ıcın tesekkur ederım cnm son 3 gundur ovulasyon testı yapıyorum bugun 18. gunum 16. gunden berı 3 gundur ovç testınde T kopkoyu çıkıyor.Yumurta catlamıyor mu acaba anlamadım valla

Bu yumurtalarimz ne kadar da vukuatli bole bndede adet duzenszligi var ve 30 lu ovulasyon test aldm. Ilk yaptigimdan beri iknci cizgi hep silikte olsa belirgindi. Vr halaa adet olmadm. En son 29 ocakda adet olmustm test yaptm biseyde cikmadi.ovulasyon testnde iki cizgininde koyu olmasi gerekio. Ikisinde koyu ciktigi gun ve ertesi gunu degerlendirn.

ç
Cevabın ıcın tesekkur ederım cnm son 3 gundur ovulasyon testı yapıyorum bugun 18. gunum 16. gunden berı 3 gundur ovç testınde T kopkoyu çıkıyor.Yumurta catlamıyor mu acaba anlamadım valla
Ama sabah akşam yapma aynı saatlerde yap ve alt alta koy var mı resimleri peki

Ama sabah akşam yapma aynı saatlerde yap ve alt alta koy var mı resimleri peki
Cnm aksam aynı saatte yaptım hepsını 2 bucuk saat tuvalete çıkmadan afedersın.son 2 gunun resmı var elımde onları ekledım.Bugun 18.günüm.T ler kopkoyu ben mı yanlıs bılıyorum ya T lerın koyu olması gerekmıyor mu.Sabahtan berı de pembe renklı kanamam var.Kasıklarımda da cok agrı var.Goguslerde de aynı sekılde

Eklentiler

• IMG_0979.webp
    IMG_0979.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1011.webp
    IMG_1011.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 51
Cnm aksam aynı saatte yaptım hepsını 2 bucuk saat tuvalete çıkmadan afedersın.son 2 gunun resmı var elımde onları ekledım.Bugun 18.günüm.T ler kopkoyu ben mı yanlıs bılıyorum ya T lerın koyu olması gerekmıyor mu.Sabahtan berı de pembe renklı kanamam var.Kasıklarımda da cok agrı var.Goguslerde de aynı sekılde
Bu test ne zamana aitse artık yumurtan çatlıyordur veya çatlamıştır.Yumurtlama dönemindesin koyu artık çünkü

Valla cnm ilk resim 5 Mart digeri 6 Mart.Ilk defa boyle oldu hayilisi olsun artik.5 martta deneme oldu.Bugunde bakalim denemeye calisacagim :halay:Cevabin icin tesekkur ederim cnm ezo26 ezo26

subatta ayın 20.snde oldum adet ocakta 22snde adet oldum bu sekılde gıdıyo bakalım bıraz duzensız bebek dusunmeye basladım çalışmalara basladık adetımm duzensızlestı
Yumurtlama testiyle devam etmen bence daha iyi olur.Yoksa benim de düzensiz ve anlayamıyorum hiç.Gününü kestiremiyorum.Ovulasyon testi yardımcı oluyor.

Yumurtlama testiyle devam etmen bence daha iyi olur.Yoksa benim de düzensiz ve anlayamıyorum hiç.Gününü kestiremiyorum.Ovulasyon testi yardımcı oluyor.
anlamıyorum acıkcası bunuda bırkez daha yapmıstım sıkılmıstım ozamanda hep sılıktı ıkıncı cızgı

Kızlar selam.biraz gec yazdim ama malum test icin bekledim. Galiba bizim ilk aydan ovulosyon testi ise yaradi . 8mart regli tarihimdi cok az kahverengi leke geldi iki gundur bu sabah test yaptim cok silik ikinci cizgi gordum. Galiba hamileyim

Kızlar selam.biraz gec yazdim ama malum test icin bekledim. Galiba bizim ilk aydan ovulosyon testi ise yaradi . 8mart regli tarihimdi cok az kahverengi leke geldi iki gundur bu sabah test yaptim cok silik ikinci cizgi gordum. Galiba hamileyim
Ayyy cok sewindim cnm benm ins hamilesindir. Hemn git kan ver daha net cikar. Bu cuma yuzu hurmetine hayrlisyla ins hamilesindr ve ins bizlerede nasb eder. Benimde adet bilion duzensiz. En son 29 ocakda adet oldm iki kere etkn gebelik test yaptm negatf cikti

Subat ayinda yaptigim.ovulasyon testleri hep ikinci cizgi cikti

Eklentiler

• 20170310_162129.webp
    20170310_162129.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 42
saol cnm aminn insallah.senin testler 12. Gunden sonra 18.gune kadar donem gibi gozukuyo
2 gunde bir hep degerlendirdik canm. Karin agrim bel agrim kasik agrim oluyor. Cok bas agrisi cekiyorum. Adet agrisi gibide. Onumzdeki haftaya kadar beklicem olmazsam doktoruma gidicem.olsa erkn gebelik testndede cikardi. Snce bu ovulasyilon testi bozk degil dimi. Ikinciler silktenden fazla belirgin cnku

2 gunde bir hep degerlendirdik canm. Karin agrim bel agrim kasik agrim oluyor. Cok bas agrisi cekiyorum. Adet agrisi gibide. Onumzdeki haftaya kadar beklicem olmazsam doktoruma gidicem.olsa erkn gebelik testndede cikardi. Snce bu ovulasyilon testi bozk degil dimi. Ikinciler silktenden fazla belirgin cnku
Valla cnm benimde cok duzensizdi. Luboquick marka aldim ben ilk ay gayet iyi sonuc verdi.ikinci cizgiler hep oldu silik ama.cok belirgin Sadece 1 gun oldu oncesi ve sonraki gununde hafif belirginlik vardi ama anlamistim yumurtlama olcagini gecen ay gec yumurtlama oldu sabirla bekledim.ilk aydan tutmasina bizde sasirsik demekki bu zamama kadar yumurtlamayi denk getiremiyomusuz dedik.ilk ay tutcak diye bisey yok ikinci ucuncu ay tutar.ama ben hergunu degerlendirdim acikcasi 1 gun bile aksatmadim yumurtlama donemde

Buarada benim gecen eylul ayinda erken donem dusuk yasadim.o zandan beri aksatmadan folikasit kullaniyorum doktor birakma dedi sende kullan bence

Ayrica senin 24 ve 25. Gunlerde belirgin sanki hep ayni saatte ve ayni damla sayisi ve 3 saat onceden sivi almayi birakmalisin

Back
X