Ovulasyon testii

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
837
300
53
28
Ovulasyon testi var elimde 20 adet. Interntten aldim laboquick markası. İlk defa deneyeceğim deneyimim yok adetim 2.gun önce bitti ne zaman başlamam gerekiyor adet dongum düzenli 28 29 günde bır adet goruyorum. Ama düzenli adet görüp adet bitimi yumurtlayan varmış sanırım o yüzden 20 tane aldim sizce ne zaman başlamam gerekiyor

yarından itibaren başlayın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı almayın ve her gün aynı saatlerde genellikle öğleden sonra 2-5 arasında yapmaya özen gösterin

Adet sonrası hemen yumurtlama olmaz diyo doktorlar neye göre öyle diyolar takmışlar bi 2 döngü arasıdır diye
Öyle birşey yok herkesin farklıdır mesela ben adet bitiminin 4. Günü yumurtladığımı bilirim ve kızıma öyle hamile kalmıştım

Ovulasyon testi var elimde 20 adet. Interntten aldim laboquick markası. İlk defa deneyeceğim deneyimim yok adetim 2.gun önce bitti ne zaman başlamam gerekiyor adet dongum düzenli 28 29 günde bır adet goruyorum. Ama düzenli adet görüp adet bitimi yumurtlayan varmış sanırım o yüzden 20 tane aldim sizce ne zaman başlamam gerekiyor
Ben laboquick sayesinde hamile kaldim Allahin izniyle. T cizgisi C cizgisinden koyu olunca yumurtlama demek degerlendireceksinz.

Eklentiler

• Screenshot_20230531_122427_Gallery.webp
    Screenshot_20230531_122427_Gallery.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 56
hayırlısı olsun denemenız :) bu ay bız de aynı sekilde takipteyiz.
ben aksam 6 da eve gelince yapıyordum her gun, ctesi gunu gördüm yumurtlamayı

Back
X