Ovulasyon testii

Ovulasyon testi var elimde 20 adet. Interntten aldim laboquick markası. İlk defa deneyeceğim deneyimim yok adetim 2.gun önce bitti ne zaman başlamam gerekiyor adet dongum düzenli 28 29 günde bır adet goruyorum. Ama düzenli adet görüp adet bitimi yumurtlayan varmış sanırım o yüzden 20 tane aldim sizce ne zaman başlamam gerekiyor
Adet bittikten bir gün sonra başla cnm erken yumurtlama olabiliyor

28 günde bir adet

O zaman regl gününüz yarın olabilir
Takvime göre 2 gün gecikti takvim hep net cikarir hangi gun derse o gün adet olurum. Hic belirtim yok.. adet günüm normalde 9 kasımdi. 7 8 Kasım kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi sadece. Bugunde sol kasigimda batma var sadece çekilme gibi bisey oluyor anlayamiyorum

Takvime göre 2 gün gecikti takvim hep net cikarir hangi gun derse o gün adet olurum. Hic belirtim yok.. adet günüm normalde 9 kasımdi. 7 8 Kasım kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi sadece. Bugunde sol kasigimda batma var sadece çekilme gibi bisey oluyor anlayamiyorum
O zaman bi iki gün daha bekleyin olmazsa direk kan verin bazen gecikmeler oluyor ama bende sağlıksız bir gebelik yaşadım bir gün geçti adetin ikinci günü testte çıkmıştı

O zaman bi iki gün daha bekleyin olmazsa direk kan verin bazen gecikmeler oluyor ama bende sağlıksız bir gebelik yaşadım nir gün geçti adetin ikinci günü testte çıkmıştı
Bi yerde bi video izledim hamile kalmış vlog çekmiş. Adete 4 gün kala yaptim negatif dedi adet günüm negatif dedi adet gecikti 2 gün yaptım yine negatif dedi. 5. Gün gecikmemde idrarda pozitif gördüm dedi olabiliyomus demekki ama bilemiyorum ya havalardan belkide kimyasalda olmuş olabilir emin değilim kan vermediğim için bisey diyemiyorum devam edicem beklemeye beklicem en azından 3 gün daha

Bi yerde bi video izledim hamile kalmış vlog çekmiş. Adete 4 gün kala yaptim negatif dedi adet günüm negatif dedi adet gecikti 2 gün yaptım yine negatif dedi. 5. Gün gecikmemde idrarda pozitif gördüm dedi olabiliyomus demekki ama bilemiyorum ya havalardan belkide kimyasalda olmuş olabilir emin değilim kan vermediğim için bisey diyemiyorum devam edicem beklemeye beklicem en azından 3 gün daha
O dediğin geç döllenme oluyor cnm eğer adete yakın ilişki olduysa ve tekrar yumurtlama olduysa geç döllenme olabilir bekle bencede ama işte regl gecikmesi de insanı beklentiye sokuyor

Back
X