Döngün kaç gün canım adetin kaçıncı günü gördün çift çizgiyiyardımcı olacak arkadaşlar yok mu acaba?
Döngün kaç gün canım adetin kaçıncı günü gördün çift çizgiyi
Cıgt cızgı herqn catlayabılır yumurtan
Cıft cızgıyı gorduysen calıs test yapmaher gün test yapayım mı sizce bide erken değilmi adetten sonra hemen çatlaması bu olabilir bi durum mu
Döngün kaç gün canım adetin kaçıncı günü gördün çift çizgiyi
Ben cıft cızgıden ıkı gun once ve o gun bırlıkte oldum hamıleyım sımdınyenıher gün test yapayım mı sizce bide erken değilmi adetten sonra hemen çatlaması bu olabilir bi durum mu
Bu ay bende öle yaptm ama bakalım beklemedeyim:)Ben cıft cızgıden ıkı gun once ve o gun bırlıkte oldum hamıleyım sımdınyenı
Ben cıft cızgıden ıkı gun once ve o gun bırlıkte oldum hamıleyım sımdınyenı
Ilk bes dkda cıkıyo cnm da bnm bu testler hep aynı kalıyo ne koyulasıyo nedeama çift çizgi testten 5 dk sonra çıkmadı daha sonra çıktı. bu önemli değil mi. diyolar ya 5 dakka sonrasını dikkate almayın diye bu arada bebeğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim.
Ilk bes dkda cıkıyo cnm da bnm bu testler hep aynı kalıyo ne koyulasıyo nedeama çift çizgi testten 5 dk sonra çıkmadı daha sonra çıktı. bu önemli değil mi. diyolar ya 5 dakka sonrasını dikkate almayın diye bu arada bebeğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim.
Hatta sulıklesınce ıkı gunde ust uste olduBu ay bende öle yaptm ama bakalım beklemedeyim:)
Ilk bes dkda cıkıyo cnm da bnm bu testler hep aynı kalıyo ne koyulasıyo nede
Atsana fotosunu fazla yaptırdan gun gun sıraya koy cekbilemedim şimdi ya anlayamadım bu testleri. laboquick benimkisinin markası
Bilmiyorum tutarmı allah büyük çok kaptırmak istemiyorum ama bakalım nasip herşeyHatta sulıklesınce ıkı gunde ust uste oldusınrada surprızzzz yçtabıkı ılıskıden 7 gun sonra baslıyormbelırtıler 10. Gunde erken gebelık yapabılırsın
Bn buay olcamı hıssetm ruyamda gordm bellı olmaz cnm allah verır onsBilmiyorum tutarmı allah büyük çok kaptırmak istemiyorum ama bakalım nasip herşey
Evet nasip bende bi kere evin heryerinde pembe bebek kıyafetleri görmüştüm bi kerede bthcg test sonucu gördüm ama psikolojikte olabilşr hayırlısı olsun inş allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak sizde inş sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınızaBn buay olcamı hıssetm ruyamda gordm bellı olmaz cnm allah verır ons
Bana ruyamda test yap cıkck dedı bı ses ogun cıktı cnm valla saka gıbı bıgun oncede pembe bebek kıyafetlerı gordum evımde esımle ıkımız gunus yuzuk gorduk balla tabı gecen ay hergun bebek goruyodm ıns saglıklıdır bıkachaftaya ogrenırız ıns cnm sanada nasıp olsnEvet nasip bende bi kere evin heryerinde pembe bebek kıyafetleri görmüştüm bi kerede bthcg test sonucu gördüm ama psikolojikte olabilşr hayırlısı olsun inş allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak sizde inş sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?