ovülasyon testim ertesi gün çift çizgi çıktı. ne demek ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
ovülasyon testim ertesi gün çift çizgi çıktı. bu pozitif mi demek oluyor arkadaşlar ilk defa denedim. silik çizgi sonradan koyulaştı. adetim biteli 5 gün oluyor bu arada.

Cıgt cızgı herqn catlayabılır yumurtan

her gün test yapayım mı sizce bide erken değilmi adetten sonra hemen çatlaması bu olabilir bi durum mu
Ben cıft cızgıden ıkı gun once ve o gun bırlıkte oldum hamıleyım sımdınyenı

Ben cıft cızgıden ıkı gun once ve o gun bırlıkte oldum hamıleyım sımdınyenı

ama çift çizgi testten 5 dk sonra çıkmadı daha sonra çıktı. bu önemli değil mi. diyolar ya 5 dakka sonrasını dikkate almayın diye bu arada bebeğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim.

ama çift çizgi testten 5 dk sonra çıkmadı daha sonra çıktı. bu önemli değil mi. diyolar ya 5 dakka sonrasını dikkate almayın diye bu arada bebeğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim.
Ilk bes dkda cıkıyo cnm da bnm bu testler hep aynı kalıyo ne koyulasıyo nede

Eklentiler

• BB6D4EDE-B5B4-45B5-9C3D-BFE74F0FFE71.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 52
Ilk bes dkda cıkıyo cnm da bnm bu testler hep aynı kalıyo ne koyulasıyo nede

Bu ay bende öle yaptm ama bakalım beklemedeyim:)
Hatta sulıklesınce ıkı gunde ust uste oldu sınrada surprızzzz yçtabıkı ılıskıden 7 gun sonra baslıyormbelırtıler 10. Gunde erken gebelık yapabılırsın

Hatta sulıklesınce ıkı gunde ust uste oldu sınrada surprızzzz yçtabıkı ılıskıden 7 gun sonra baslıyormbelırtıler 10. Gunde erken gebelık yapabılırsın
Bilmiyorum tutarmı allah büyük çok kaptırmak istemiyorum ama bakalım nasip herşey

Bn buay olcamı hıssetm ruyamda gordm bellı olmaz cnm allah verır ons
Evet nasip bende bi kere evin heryerinde pembe bebek kıyafetleri görmüştüm bi kerede bthcg test sonucu gördüm ama psikolojikte olabilşr hayırlısı olsun inş allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak sizde inş sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza

Bana ruyamda test yap cıkck dedı bı ses ogun cıktı cnm valla saka gıbı bıgun oncede pembe bebek kıyafetlerı gordum evımde esımle ıkımız gunus yuzuk gorduk balla tabı gecen ay hergun bebek goruyodm ıns saglıklıdır bıkachaftaya ogrenırız ıns cnm sanada nasıp olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…