Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba gününden beri böyle çıkıyorYa hala yumurtlamaya devam ediyorsunuz ya da hamilesiniz![]()
Gebelik testini adete 6 gün kala yaptım negatif çıktı şimdi adete 2-3 gün var. Bazı yaptığım testler pik çıkıyor bazıları silik çıkıyor anlam veremiyorum. Dünden beri sol kasıktan vajinama doğru inen saniyelik batmalar hissediyorum elektriklenme gibi. Sizin belirtileriniz var mıCanım senin hala pik mi ? Gebelik testi yaptın mı benim bata 2 gün kaldı ovülasyon testim hala pik gözüküyor acaba testlerde mi bi problem varEki Görüntüle 3362484
Benimde regli belirtileri varGebelik testini adete 6 gün kala yaptım negatif çıktı şimdi adete 2-3 gün var. Bazı yaptığım testler pik çıkıyor bazıları silik çıkıyor anlam veremiyorum. Dünden beri sol kasıktan vajinama doğru inen saniyelik batmalar hissediyorum elektriklenme gibi. Sizin belirtileriniz var mı
Benimki yine psikolojiktir diye tahmin ediyorum yani batma hissim var evet ama regl yaklaştığı için de olabilir bilemiyorum. Beraber bekleyip bakalımBenimde regli belirtileri varinşallah olmayız hiç gebelik testi yapmadım bu ay eğer gecikirsem yapmayı düşünüyorum. sende erken yapmışsın tarihlerimiz yakın bekleyip yapalım bu ovülasyon çok kafa karıştırıcı dediğin gibi merak ettim bende
Bat 4 ocak mıBenimki yine psikolojiktir diye tahmin ediyorum yani batma hissim var evet ama regl yaklaştığı için de olabilir bilemiyorum. Beraber bekleyip bakalım![]()
Regl takip uygulamama göre 5 ocakBat 4 ocak mı
İnşallah güzel haberler alırızRegl takip uygulamama göre 5 ocak
Ben bu ay femara kullandım yumurtlama oldu catlamada oldu dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi de çıktı normalde t çizgisi hiç görünmez bile adet tarihim cuma acaba hamile olunca ikinci çizgi belirgin mi oluyor ovulasyon daYa hala yumurtlamaya devam ediyorsunuz ya da hamilesiniz![]()
Benimde beş ocakRegl takip uygulamama göre 5 ocak
Belirtileriniz var mı?Ben bu ay femara kullandım yumurtlama oldu catlamada oldu dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi de çıktı normalde t çizgisi hiç görünmez bile adet tarihim cuma acaba hamile olunca ikinci çizgi belirgin mi oluyor ovulasyon da
Benim bat 4 ocak 2 gün var ovülasyon koyu çıktı sizin ovülasyon testinizin fotoğrafı var mıBen bu ay femara kullandım yumurtlama oldu catlamada oldu dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi de çıktı normalde t çizgisi hiç görünmez bile adet tarihim cuma acaba hamile olunca ikinci çizgi belirgin mi oluyor ovulasyon da
Yok dün yaptım ama yumurtlamadan olmadan birgün önce ki gibi kırmızıBenim bat 4 ocak 2 gün var ovülasyon koyu çıktı sizin ovülasyon testinizin fotoğrafı var mı Eki Görüntüle 3362621
Göğüslerim sızlıyor ve ter oluyor ben normalde terlemwyen biriyim diğer gebeligimde de yer den anlamistimBelirtileriniz var mı?
İnşallah vardır sizindeGöğüslerim sızlıyor ve ter oluyor ben normalde terlemwyen biriyim diğer gebeligimde de yer den anlamistim
Ayy inşallahİnşallah güzel haberler alırız![]()