Ovülasyon testim hâlâ böyle sizce nedir

zehraaabk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
243
66
18
26
kızlar nedir sizce
IMG_8012.webp

Yani yumurtlama devam ediyorsa değerlendirin mutlaka. Ama erken gebelik testi yapıp sonrasında kan testi yaptırın derim

Canım senin hala pik mi ? Gebelik testi yaptın mı benim bata 2 gün kaldı ovülasyon testim hala pik gözüküyor acaba testlerde mi bi problem var 😒
IMG_8041.webp

Canım senin hala pik mi ? Gebelik testi yaptın mı benim bata 2 gün kaldı ovülasyon testim hala pik gözüküyor acaba testlerde mi bi problem var 😒Eki Görüntüle 3362484
Gebelik testini adete 6 gün kala yaptım negatif çıktı şimdi adete 2-3 gün var. Bazı yaptığım testler pik çıkıyor bazıları silik çıkıyor anlam veremiyorum. Dünden beri sol kasıktan vajinama doğru inen saniyelik batmalar hissediyorum elektriklenme gibi. Sizin belirtileriniz var mı

Gebelik testini adete 6 gün kala yaptım negatif çıktı şimdi adete 2-3 gün var. Bazı yaptığım testler pik çıkıyor bazıları silik çıkıyor anlam veremiyorum. Dünden beri sol kasıktan vajinama doğru inen saniyelik batmalar hissediyorum elektriklenme gibi. Sizin belirtileriniz var mı
Benimde regli belirtileri var🥹 inşallah olmayız hiç gebelik testi yapmadım bu ay eğer gecikirsem yapmayı düşünüyorum. sende erken yapmışsın tarihlerimiz yakın bekleyip yapalım bu ovülasyon çok kafa karıştırıcı dediğin gibi merak ettim bende

Benimde regli belirtileri var🥹 inşallah olmayız hiç gebelik testi yapmadım bu ay eğer gecikirsem yapmayı düşünüyorum. sende erken yapmışsın tarihlerimiz yakın bekleyip yapalım bu ovülasyon çok kafa karıştırıcı dediğin gibi merak ettim bende
Benimki yine psikolojiktir diye tahmin ediyorum yani batma hissim var evet ama regl yaklaştığı için de olabilir bilemiyorum. Beraber bekleyip bakalım 🥰

Ya hala yumurtlamaya devam ediyorsunuz ya da hamilesiniz 🤷🏻‍♀️
Ben bu ay femara kullandım yumurtlama oldu catlamada oldu dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi de çıktı normalde t çizgisi hiç görünmez bile adet tarihim cuma acaba hamile olunca ikinci çizgi belirgin mi oluyor ovulasyon da

Ben bu ay femara kullandım yumurtlama oldu catlamada oldu dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi de çıktı normalde t çizgisi hiç görünmez bile adet tarihim cuma acaba hamile olunca ikinci çizgi belirgin mi oluyor ovulasyon da
Benim bat 4 ocak 2 gün var ovülasyon koyu çıktı sizin ovülasyon testinizin fotoğrafı var mı
IMG_8042.webp

Back
X