• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim neyi gösteriyor?

busraaa7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
8
3
36
25
Merhaba hanımlar.. Ovulasyon testini uygulamaya daha yeni başladım kutu ve kâğıt üstündeki göstergeleri anlamaya çalıştım ama anlayamadım bir hayli karışıktı. Buradan araştırdığım kadarıyla pik seviyesi gibi durumlar olabiliyormuş, bilenler yorumlayabilir mi rica etsem? Şimdiden çok teşekkür ederim:)
IMG_1184.webp

Merhaba hanımlar.. Ovulasyon testini uygulamaya daha yeni başladım kutu ve kâğıt üstündeki göstergeleri anlamaya çalıştım ama anlayamadım bir hayli karışıktı. Buradan araştırdığım kadarıyla pik seviyesi gibi durumlar olabiliyormuş, bilenler yorumlayabilir mi rica etsem? Şimdiden çok teşekkür ederim:)Eki Görüntüle 3668249
Ovülasyon testin pik olmuş canım. Bugün ve yatın değerlendir..

Merhaba hanımlar.. Ovulasyon testini uygulamaya daha yeni başladım kutu ve kâğıt üstündeki göstergeleri anlamaya çalıştım ama anlayamadım bir hayli karışıktı. Buradan araştırdığım kadarıyla pik seviyesi gibi durumlar olabiliyormuş, bilenler yorumlayabilir mi rica etsem? Şimdiden çok teşekkür ederim:)Eki Görüntüle 3668249
Testi tekrarlamaya devam et t çizgisi c ile aynı koyulukta ve ya daha koyu olması gerekir pik için

Back
X