• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim pik mi

015262

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2024
111
13
18
22
Merhaba kızlar elimdeki testlerde konu açmıştım 3. Gün pik sandık açtığım soruya yanıt verenlerde pik olduğunu akşamında tekrar yaptığımda silik olduğunda dolayı söylemişlerdir ben 13 hazıranı yani dünü birde 2 gün öncede değerlendirmiştim sizce halla böyle gözükmesinin sebebi nedir koyulmuyorda silikleşmiyorda 1 gün farklı diğer gün farklı şaştım kaldım valla adetlerim düzenlidir ve pcos yok yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_7582.webp
    IMG_7582.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_7590.webp
    IMG_7590.webp
    27 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7594.webp
    IMG_7594.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7622.webp
    IMG_7622.webp
    25 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba kızlar elimdeki testlerde konu açmıştım 3. Gün pik sandık açtığım soruya yanıt verenlerde pik olduğunu akşamında tekrar yaptığımda silik olduğunda dolayı söylemişlerdir ben 13 hazıranı yani dünü birde 2 gün öncede değerlendirmiştim sizce halla böyle gözükmesinin sebebi nedir koyulmuyorda silikleşmiyorda 1 gün farklı diğer gün farklı şaştım kaldım valla adetlerim düzenlidir ve pcos yok yorumlarınızı bekliyorum
Pik gibi gelmedi bana, teste devam edin bence, lh vucutta var ara ara dalgalanabilir

Back
X