Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha değil yapmaya devam et ben 14.gun gordumKızlar testi yapalı bugün 5.gün adetim bittiği günden sonra başladım sizce pik mi yoksa 1-2 gün daha mı var
Daha değil yapmaya devam et ben 14.gun gordum
Evet başladığım ilk günden sayarak yaptım. Bittiği günden saymadım7.gün yazdığın adetinin ilk gününden sonraki bittiği gün dimi canım
10 ekimde leke geldi 11 de regl oldum öyle diyim ama benim son üç gündür koyu. Bende bu ay ilk defa yaptım bilmiyorum. Benimde mesela şuan catladi mi yoksa silikleşince mi catliyor7.gün yazdığın adetinin ilk gününden sonraki bittiği gün dimi canım
Bende bu ay ilk defa yapıyorum bende 14 ünde regl oldum benimde koyu ama daha tam ikisi eşit değil silikti ilk yaptığım günler koyulaştı zamanla bugün 5.yaptığım gün tahminimce galiba 1-2 güne ikiside aynı koyulukta olur gibi ikiside aynı olursa ya o gün ilişki yada ertesi gün ilişki öneriliyormuş çünkü koyuluktan sonra 24-72 saat di sanırım yanlış hatırlamıyorsam yumurta çatlıyormuş benden bilgilenmek adına yazdım10 ekimde leke geldi 11 de regl oldum öyle diyim ama benim son üç gündür koyu. Bende bu ay ilk defa yaptım bilmiyorum. Benimde mesela şuan catladi mi yoksa silikleşince mi catliyor
Bitanem en son yaptığın pik değil sanırım ama az kalmış gibi pik olmaya sen hergün yapmaya devam et en verimli öğleden sonra diyorlar ilişkiyide 2 güne bi yada bir gün arayla olursa bence tutmama ihtimali yokEki Görüntüle 3664257 20 22 23 24 ekimi değerlendirdik pik mi değil mi bilemedim sondaki test sabah 9 altındaki saat 4 yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim sagloun iki gün ust üste c çizgisinden daha koyu t çizgisi. Evet sizde muhtemelen öyle olur yapmaya devam edin. 3 güne koyulasma görürsünüz. Bende bi doktora sordum her gün ilişki olsa bile sıkıntı olmuyormusBende bu ay ilk defa yapıyorum bende 14 ünde regl oldum benimde koyu ama daha tam ikisi eşit değil silikti ilk yaptığım günler koyulaştı zamanla bugün 5.yaptığım gün tahminimce galiba 1-2 güne ikiside aynı koyulukta olur gibi ikiside aynı olursa ya o gün ilişki yada ertesi gün ilişki öneriliyormuş çünkü koyuluktan sonra 24-72 saat di sanırım yanlış hatırlamıyorsam yumurta çatlıyormuş benden bilgilenmek adına yazdım
Hergün yapmayın bence sperm kalitesi düşer bir gün arayla yaparsanız da yüksek zatenTeşekkür ederim sagloun iki gün ust üste c çizgisinden daha koyu t çizgisi. Evet sizde muhtemelen öyle olur yapmaya devam edin. 3 güne koyulasma görürsünüz. Bende bi doktora sordum her gün ilişki olsa bile sıkıntı olmuyormus
Kimisi de düşmez dediHergün yapmayın bence sperm kalitesi düşer bir gün arayla yaparsanız da yüksek zaten