Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi marka kullandınız ? ve regliden sonra direkt başlayıp bütün günlerin takibini yaptınız mıHerkese merhabalar... Çocuk planımız olduğu içim ovulasyon testine göre değerlendirme yapmak istedim fakat hiç bir günümde tam pik göremedim sizce nedeni nedir?
Laboquick marka kullandım. Reglim 16 Haziranda başladı.20 Haziranda bitti..20 hazirandan itibaren ovulasyona başladım.. Normalde 29-30 haziran veya 1 temmuz pik olması gerekiyordu fakat testte göremedim.hangi marka kullandınız ? ve regliden sonra direkt başlayıp bütün günlerin takibini yaptınız mı
Yapmaya devam edin bende bu ay yumurtlamıcam sandım reglime 6gün kala yumurtlama gördüm.Laboquick marka kullandım. Reglim 16 Haziranda başladı.20 Haziranda bitti..20 hazirandan itibaren ovulasyona başladım.. Normalde 29-30 haziran veya 1 temmuz pik olması gerekiyordu fakat testte göremedim.
Başka bir marka deneyip pik gördüğünüz marka oldu mu?Ben de bir ara bunlardan kullandım. Ama sonuç alamadım malesef bıraktım. Yani bende de görünmüyordu yumurtlamanın olup olmadığı
Aaaa oluyor muymuş öyle 6 gün kala..Ben sadece adet başlangıcından itibaren 14.-15.-16. günler civarı yumurtlama olur sanıyordum.Yapmaya devam edin bende bu ay yumurtlamıcam sandım reglime 6gün kala yumurtlama gördüm.
Laboquick hep böyle silik çıkarır diye okumuştum buralarda. Benim de aynı böyle oluyordu. Birazcık koyulaşır gibi olup hemen silikleşiyordu. En iyisi yumurtlama takibi yapmak, doktorun ultrasonla bakması, kaç mm çatlamışmı hepsini söyler. Birde sizin geç yumurtlama da olabilir. Mesela bende bir gün 17 bir gün 21.günde bile yumurtlama oluyordu. Asla 14.gün yumurtlama göremedim hiç... döngüm normalde 30-32 gün arası diyeHerkese merhabalar... Çocuk planımız olduğu içim ovulasyon testine göre değerlendirme yapmak istedim fakat hiç bir günümde tam pik göremedim sizce nedeni nedir?
Çok teşekkür ederim, test yapmaya devam edeyim öyleyse..Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Bu testi değiştirmek istiyorumNormalde bende kimyasal gebelik yaşadığım ay 14. Günümde yumurtladım. Diğer aylar 15-17-18 değişmişti. Bu ay 26. Günümde yumurtladım. Dedim olmıcak heralde ama hatta test yapmayı bırakmıştım. Bi yapayım dedim pik 2 gün pik gördüm diğer gün çatlama gördüm. Şuan reglime 1 gün kaldı ama geç yumurtlama olduğu için gecikicem. Bırakmayın siz devam edin
Ben laboquick kullanıyordum bu ay innovita kullanmak istedim denemek istedim. Ama beğenmedim. Beğenmedim derken şöyle ikinci çizgi hep çok belirgin laboquick de öyle değil yumurtlama yakın çizgi oluşmaya başlıyor. Alırsam yine laboquick alıcam. İnşallah gerek kalmaz bu ay tutarsa ama. Tutmazsa laboquick alırımÇok teşekkür ederim, test yapmaya devam edeyim öyleyse..Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Bu testi değiştirmek istiyorum
Doktorun takibi için adet bitiminden kaç gün sonra doktora gitmeliyim ?Laboquick hep böyle silik çıkarır diye okumuştum buralarda. Benim de aynı böyle oluyordu. Birazcık koyulaşır gibi olup hemen silikleşiyordu. En iyisi yumurtlama takibi yapmak, doktorun ultrasonla bakması, kaç mm çatlamışmı hepsini söyler. Birde sizin geç yumurtlama da olabilir. Mesela bende bir gün 17 bir gün 21.günde bile yumurtlama oluyordu. Asla 14.gün yumurtlama göremedim hiç... döngüm normalde 30-32 gün arası diye
Umarım tutar da yenisini almanıza gerek kalmazBen laboquick kullanıyordum bu ay innovita kullanmak istedim denemek istedim. Ama beğenmedim. Beğenmedim derken şöyle ikinci çizgi hep çok belirgin laboquick de öyle değil yumurtlama yakın çizgi oluşmaya başlıyor. Alırsam yine laboquick alıcam. İnşallah gerek kalmaz bu ay tutarsa ama. Tutmazsa laboquick alırım
Onu hiç bilmiyorum canım hiç doktora gitmedim. Sadece hormon tahlili için gitmiştim. Bi kaç ay oldu. Bi ilaç vermişti takviye. Onu kullandım diğer ay kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi regl olursam tekrar gidicem tekrar hormon tahlili yaptırıcamDoktorun takibi için adet bitiminden kaç gün sonra doktora gitmeliyim ?
Ben de artık daha yumurtlamadığımdan şüphe etmeye başladım. O yüzden testleri yapmaya devam edeceğim.. Eğer hiç pik göremezsem testimi değiştireceğim.Ben de geçen aylarda lanoquick kullanıyordum memnumdum bu ay innovita aldım ve yumurtlama günüm geçmesine rağmen hiç koyulaşmadı. Belki de daha yumurtlamamışımdır onu bilemiyorum
Bence 5 gün sonra falan gidilir. Yani döngünün 10.gününden başlayarak mantıklı. Zaten doktor kendisi söyler 2 günden bir tekrar bakmak için çağırır (iyi bir doktorsa)Doktorun takibi için adet bitiminden kaç gün sonra doktora gitmeliyim ?
Sizin kullandığınız markadan kullandım bende sonra baktım zihnimi çok meşgul ediyor. Başka marka da denemedim. Hani diyorlar ya ne kadar kafanıza takarsanız o kadar zor olur. Akışına bırakın çocuk için değil istediğiniz için birliktelik yaşayın. O zaman daha rahat olur. Biz şuan o aşamadayız :) bekliyoruz Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Başka bir marka deneyip pik gördüğünüz marka oldu mu?
O kadar haklısınız ki.. Ama 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz..çatlatma iğnesi, aşılama,ve 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu. Artık Allah'a dua etmekten ve en azından kendi çabalarımla bir şey yapmak için uğraşıyorumSizin kullandığınız markadan kullandım bende sonra baktım zihnimi çok meşgul ediyor. Başka marka da denemedim. Hani diyorlar ya ne kadar kafanıza takarsanız o kadar zor olur. Akışına bırakın çocuk için değil istediğiniz için birliktelik yaşayın. O zaman daha rahat olur. Biz şuan o aşamadayız :) bekliyoruz Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah.